Puiu Hasotti: Avem o tara de mana a doua si un presedinte de mana a treia

Joi, 05 August 2010, ora 13:20
1702 citiri
Puiu Hasotti: Avem o tara de mana a doua si un presedinte de mana a treia

Senatorul PNL, Puiu Hasotti, este de acord cu afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora Romania este o tara de mana a doua. Insa, spune Hasotti, nu putem face nimic pentru ca avem un presedinte de mana a treia.

"Este posibil ca presedintele sa aiba dreptate, sa fim o tara de mana a doua, dar cu un presedinte de mana a treia nu putem schimba nimic", a declarat Puiu Hasotti pentru Ziare.com.

Basescu: O tara care se imprumuta pentru salarii si pensii e o tara de mana a doua

In ceea ce priveste acuzatiile sefului statului potrivit carora guvernul Tariceanu a distrus echilibrele economice in 2008, Hasotti spune ca Basescu a facut o psihoza din aceasta tema.

"Presedintele Traian Basescu si PD-L au facut o psihoza din aceasta tema (sa atace PNL n.r.)", a mai afirmat senatorul PNL.

Basescu: Am incredere in Guvern. Emil Boc a fost mintit

Puiu Hasotti a mai afirmat ca l-a surprins foarte mult ca Traian Basescu nu a discutat, miercuri seara, la TVR, si despre politica externa a Romaniei.

"Ceea ce m-a surprins insa cel mai mult a fost ca presedintele Traian Basescu nu a abordat niciun subiect de politica externa. Romania la ora actuala este complet izolata, chiar ca membru al UE, pe plan extern", a spus Hasotti pentru Ziare.com.

Referitor la afirmatia sefului statului potrivit careia Emil Boc a fost mintit, liberalul a declarat ca "daca un prim ministru este mintit, are de ales intre a-si da el demisia sau sa ii demita pe cei care l-au mintit".

Basescu: Sa nu facem o drama ca pleaca medicii din tara

Hasoti a mai spus ca este un lucru foarte rau ca medicii romani pleaca sa munceasca in strainatate si a precizat ca daca seful statului considera ca nu trebuie sa facem o drama din acest lucru "atenteaza la sanatatea bilogica a romanilor".

#Puiu Hasotti Basescu, #Hasotti Basescu mana treia, #Hasotti Basescu FMI , #stiri Puiu Hasotti