Un fost președinte știe cum poate fi învins Putin: ”Doar prin metoda asta efectul va fi rapid” VIDEO

Joi, 30 Iunie 2022, ora 00:11
9819 citiri
Un fost președinte știe cum poate fi învins Putin: ”Doar prin metoda asta efectul va fi rapid” VIDEO
Putin poate fi învins doar pe câmpul de luptă FOTO: CNBC

Fostul președinte al Lituaniei, Dalia Grybauskaite, care a acordat un interviu la postul de televiziune american CNBC, a vorbit despre războiul din Ucraina și despre modul în care poate fi oprit Vladimir Putin din invazia declanșată pe 24 februarie 2022. Politicianul a spus că liderul de la Kremlin trebuie stopat pe câmpul de luptă și nu cu sancțiuni luate împotriva Rusiei.

”Am cerut astfel de schimbări în concepția NATO după ocuparea Crimeei în 2014. Dar a fost foarte greu să ne convingem partenerii”, a spus Dalia Grybauskaite, potrivit CNBC.

”De la bun început, am spus că Putin înțelege doar limbajul forței și poate fi oprit doar pe câmpul de luptă, nu prin sancțiuni”, a spus fostul președinte al Lituaniei. Ea a mai adăugat că, în același timp, nu trebuie să ignorăm China, ca un gigant economic.

Pericolul de a fi între Putin și Occident: Țări care nu vor să lovească Rusia

Este important să-l învingem pe președintele rus Vladimir Putin pe câmpul de luptă din Ucraina, deoarece sancțiunile internaționale nu vor funcționa, a declarat Dalia Grybauskaite.

Oficialul din Lituania susține că ”sancțiunile sunt dureroase pentru noi toți și efectul lor durează mai mult, dar efectul asupra câmpului de luptă este mai rapid”. ”NATO trebuie să furnizeze Ucrainei echipamentele adecvate, rapide și necesare pentru a face acest război cât mai scurt posibil. Nerespectarea acestui lucru nu va face decât să se prelungească războiul”.

Ea a salutat decizia alianței NATO de a eticheta Rusia drept o amenințare directă, acesta fiind ”un mare pas înainte”.

Există un lider puternic care ține alianța NATO ”în șah”. Dar el nu este Putin

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg a declarat la Madrid că alianța va adopta un nou ”concept strategic” pentru prima dată în peste un deceniu, pentru a clarifica sprijinul său pentru Ucraina.

”Vom afirma clar că Rusia reprezintă o amenințare directă la adresa securității noastre”, a spus Stoltenberg. În plus, el a declarat că documentul se va adresa pentru prima dată și Chinei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierde sau câștigă Putin din atacul Iranului asupra Israelului: Experții dezvăluie strategia neștiută a Kremlinului
Pierde sau câștigă Putin din atacul Iranului asupra Israelului: Experții dezvăluie strategia neștiută a Kremlinului
Recentul atac cu peste 300 de rachete și drone al Iranului asupra Israelului marchează o escaladare a conflictului, iar experții au analizat cum influențează această evoluție războiul lui...
Ucraina în mare pericol: Putin, strategie infamă pentru a repurta o mare victorie VIDEO
Ucraina în mare pericol: Putin, strategie infamă pentru a repurta o mare victorie VIDEO
Războiul lui Putin, deși este unul de lungă durată și cu pierderi uriașe de vieți omenești pentru Moscova, el continuă fără scrupule. În prezent, Kievul trece prin momente dificile din...
#Putin infrangere Ucraina, #Putin razboi, #Putin Ucraina, #Putin Rusia, #razboi Ucraina, #NATO Rusia, #Rusia NATO , #Razboi Ucraina