Gândirea bolnavă din mintea lui Putin: 5 motive pentru care el nu va opri războiul din Ucraina VIDEO

Joi, 07 Iulie 2022, ora 05:30
5967 citiri
Gândirea bolnavă din mintea lui Putin: 5 motive pentru care el nu va opri războiul din Ucraina VIDEO

Statele Unite și Occidentul sporesc ajutorul militar acordat Ucrainei, având mari speranțe că vor putea întoarce soarta războiului în favoarea lor și să-l forțeze pe președintele rus Vladimir Putin să oprească atacul brutal. Dar, liderul de la Kremlin nu va face acest lucru din 5 motive bine întemeiate, susțin analiștii americani.

Deși s-au instituit numeroase sancțiuni economice la adresa Rusiei, Putin continuă războiul din Ucraina, care durează de peste 4 luni, potrivit Fox News.

Fără îndoială toată lumea își dorește ca războiul din Ucraina să se termine cât mai repede, însă planurile bolnave din mintea lui Putin nu pot fi ușor dejucate. De aceea, experții vorbesc despre 5 motive pentru care președintele rus nu se va opri din agresiunea sângeroasă, începută în 24 februarie 2022.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

1.Putin crede că a trecut de punctul critic

Putin crede că Rusia a trecut de un punct critic atât pe câmpul de luptă, cât și în afara lui, după ce a capturat 20% din teritoriul Ucrainei. Forțele ruse au capturat orașe strategice, precum Severodonețk și Lysychansk.

El se gândește că în 3 luni, până când condițiile de pe câmpul de luptă se vor deteriora, poate obține mai multe câștiguri strategice. În concordanță cu doctrina lui Putin privind ”escaladarea dominației”, Rusia intensifică bombardamentele cu rachete în Ucraina, în timp ce Washington-ul crește amploarea armelor promise Kievului.

Au lovit sau nu sancțiunile UE Rusia de când a invadat Ucraina: Iată care este adevărul

2.Putin susține că sancțiunile contra Rusiei s-au întors împotriva Occidentului

Sancțiunile fără precedent impuse Rusiei de către Occident nu numai că n-au distrus economia rusă, ci au întărit-o. Câștigurile din petrol și gaze sunt în plină expansiune, iar rubla a atins cel mai înalt nivel din ultimii 7 ani, permițându-i lui Putin să continue războiul.

Lovitură primită de Putin dezvăluită de SUA: Pierderile Rusiei de 4 ori mai mari decât are armata Germaniei astfel de arme VIDEO

3.Putin simte că oboseala războiului se instalează în Occident

Putin observă că oboseala de război din Occident crește, în ciuda manifestărilor publice de sprijin pentru Kiev arătate de liderii americani și europeni. Sunt semne că oficialii administrației Biden își pierd încrederea în capacitatea Ucrainei de a câștiga războiul.

4.Putin va putea provoca multă durere Europei prin ”atacurile sale energetice”

În trei luni, Putin va putea provoca și mai multă durere europenilor cu ”atacurile sale energetice” dobândind în același timp o capacitate mai mare de a distrage atenția Occidentului de la războiul din Ucraina.

Pe măsură ce vine toamna și iarna și Europa începe să tremure, sprijinul pentru confruntarea cu Rusia va îngheța și el, consideră Putin. Întreruperea gazelor Rusiei care ajung în Europa, ar putea constrânge Occidentul să renunțe la sprijinul acordat Ucrainei, acesta fiind un instrument în mâna lui Putin.

Adevărul șocant dezvăluit de americani și englezi: Pierderile Ucrainei mai mari decât un corp de armată al Marii Britanii

5.Rezultatul războiului din Ucraina o problemă existențială pentru Rusia

Analiștii cred că rezultatul războiului din Ucraina este o problemă existențială pentru Rusia. Putin a declarat drept ”linie roșie” Ucraina, pentru extinderea NATO, deoarece, fie că este sau nu justificat, Rusia vede țara vecină ca parte a perimetrului său strategic de securitate.

Citeste si:
Mașina de război a lui Putin se clatină: Cum a paralizat industria Rusiei
Mașina de război a lui Putin se clatină: Cum a paralizat industria Rusiei
După mai bine de 160 de zile de la începutul invaziei lui Putin din Ucraina, sancțiunile economice impuse de Occident împotriva Moscovei paralizează industria Rusiei, inclusiv marii...
Pentru prima dată Putin ar arunca în luptă o nouă armă: Aeronava invizibilă S-70 nedetectabilă pe radare VIDEO
Pentru prima dată Putin ar arunca în luptă o nouă armă: Aeronava invizibilă S-70 nedetectabilă pe radare VIDEO
De la lansarea invaziei neprovocate și nejustificate ordonate de Putin în Ucraina au trecut peste 160 de zile, iar armata rusă nu a reușit să obțină superioritatea aeriană pe câmpul de...