Strănepoata lui Hrușciov îl atacă pe președintele rus: Vorbește despre evenimentul de care este gata Putin VIDEO

Duminica, 30 Octombrie 2022, ora 23:56
6212 citiri
Strănepoata lui Hrușciov îl atacă pe președintele rus: Vorbește despre evenimentul de care este gata Putin VIDEO
Putin e gata de un război mondial, susține Nina Hrușciova FOTO: Daily Mail

După ce președintele rus a ținut un discurs furibund împotriva Occidentului pe 27 octombrie 2022 la cea de-a 19 ediție a Forumului anual al Clubului internațional Valdai de la Moscova, Nina Hrușciova, strănepoata fostului lider sovietic, a acordat un interviu la BBC Radio 4. Ea și-a exprimat cu curaj opiniile, deși se află în Rusia, spunând că Putin ”este gata de un război mondial”, iar rușii sunt ”disperați” și ”se pregătesc pentru ceva dezastruos”.

Vladimir Putin a avertizat că lumea se confruntă cu cel mai periculos deceniu de la cel de-al Doilea Război Mondial, în timp ce a atacat Occidentul în discursul său public, potrivit Daily Mail.

Nina Hrușciova, strănepoata lui Nikita Hrușciov, fostul lider al Uniunii Sovietice, profesoară de relații internaționale la The New School din New York, Statele Unite, este în prezent în Rusia.

SUA și Occidentul au gândit lovitura de grație pentru Putin: I-au blocat ultima mutare

Vladimir Putin ”ar putea fi gata să riște un alt război mondial”, avertizează Nina Hrușciova. Ea a spus că „retorica grandioasă” a lui Putin despre „o nouă ordine mondială” și „un deceniu de revoluție” sugerează că are în vedere o confruntare globală.

Strănepoata lui Hrușciov a avertizat că rușii își fac stocuri de pastile de iod contra radiațiilor și „se pregătesc pentru ceva dezastruos”, deoarece nimeni nu știe ce ar putea face Putin în continuare.

Putin este lovit de paranoia

Putin și-a folosit discursul anual de la Clubul Valdai pentru a-și prezenta agenda de politică externă, proclamând că ordinea mondială occidentală se prăbușește și că a venit timpul să se stabilească una nouă, o „ordine mondială multipolară” în care Moscova să aibă un cuvânt mai mare de spus.

Putin a vorbit pe larg și despre armele nucleare, după ce a amenințat Occidentul de mai multe ori cu o lovitură atomică - stârnind temeri că ar putea folosi una și în Ucraina. Președintele rus a fost întrebat dacă își poate imagina poziția lui Hrușciov în cazul în care criza s-ar repeta și a răspuns: „În niciun caz. Nu mă pot imagina în rolul lui Hrușciov”.

Lovitură amețitoare pentru Putin, bumerangul se întoarce contra lui: Energia Rusiei se prăbușește și golește visteria Kremlinului

Vorbind la BBC Radio 4, Nina Hrușciova a spus că Putin „în mod clar nu gândește în aceiași termeni” ca străbunicul ei. Când Hrușciov a fost înlăturat, una dintre acuzații a fost că a luat rachetele din Cuba și după aceea Uniunea Sovietică a părut slabă.

Hruşciov a spus: „Ce, trebuia să încep un război mondial?”. Putin clar nu gândește în acești termeni. El crede că „este felul nostru” și cum decide el că va fi și nu ne vom da înapoi. „Nu am de gând să-i pun cuvinte în gură, nu a spus „altfel va fi un război mondial” - dar se pare... că ar putea fi gata să aibă un război în loc să-și ajusteze comportamentul politic”, a spus Nina Hrușciova.

Întrebată despre atmosfera actuală din Rusia, unde lucrează, Hrușciova a spus că există un sentiment „palpabil” de paranoia cu privire la ceea ce va face Putin. „Societatea devine din ce în ce mai disperată”, a spus ea. „Este înghețată de disperare – nici măcar frică, disperare – nu știm ce se va întâmpla sau ce va aduce ziua de mâine. Oamenii se pregătesc pentru ceva dezastruos”, a explicat ea.

Un expert britanic anunță decăderea liderului de la Kremlin: Putin pierde controlul în Rusia
Un expert britanic anunță decăderea liderului de la Kremlin: Putin pierde controlul în Rusia
Un expert britanic, care a scris cărți despre dictatura lui Adolf Hitler din Germania nazistă, a dezvăluit imaginea președintelui rus ca ”marele protector” al țării sale, mai mult decât...
Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge războiul pe teritoriul NATO. "Chiar şi mâine, rachetele pot zbura spre orice stat" FOTO/VIDEO
Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge războiul pe teritoriul NATO. "Chiar şi mâine, rachetele pot zbura spre orice stat" FOTO/VIDEO
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din...
#Putin razboi, #Hrusciov, #Nikita Hrusciov fost lider sovietic, #Putin Rusia, #Razboi Mondial, #Rusia Ucraina razboi , #Razboi Ucraina
Comentarii