Spionul Putin a pierdut din vedere un lucru crucial în Ucraina: Un analist japonez a descifrat războiul Rusiei

Vineri, 13 Mai 2022, ora 04:16
41137 citiri
Spionul Putin a pierdut din vedere un lucru crucial în Ucraina: Un analist japonez a descifrat războiul Rusiei

Războiul declanșat de Rusia în țara vecină în urmă cu peste 75 de zile a fost conceput de fostul spion KGB, Vladimir Putin, care însă a pierdut din vedere un aspect crucial, susține un analist japonez. El crede că ex-agentul sovietic al Serviciilor Secrete din Germania de Est nu a fost capabil să elaboreze o strategie de succes în Ucraina, deoarece asta nu aparținea profesiei sale, unde doar colecta informații.

Invazia Rusiei din Ucraina s-a transformat într-un conflict confuz, deoarece Putin, care este încă spion în sufletul său, s-a rătăcit sub o viziune greșită, arată Naoka Yoshino, în publicația Nikkei Asia din Japonia.

Moscova a luat ”singura decizie corectă” cu privire la Ucraina, a declarat luni, 9 mai 2022, cu ocazia aniversării Zilei Victoriei Rusiei asupra Germaniei naziste din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Discursul său a fost plin de neadevăruri bazate pe o istorie revizionistă folosită pentru a justifica războiul din Ucraina.

Fostul comandant al trupelor SUA din Europa: Cum poate Occidentul să-l nenorocească definitiv pe Putin

Armata rusă, Serviciile de Informații și oficialii guvernamentali care au urmărit invazia începută pe 24 februarie 2022 pot fi împărțiți probabil în două tabere: una care îi cuprinde pe cei care recunosc atrocitățile din Ucraina, dar care joacă împreună pentru propria lor supraviețuire și alta cu persoanele care cred cu toată inima afirmațiile lui Putin.

Trebuie menționat faptul că fără ca nimic să-l oprească pe Putin de acasă, războiul din Ucraina va continua. Autorizarea Rusiei de a-și crea un teritoriu într-o altă țară ar putea trimite un mesaj greșit Chinei și altora.

Arma secretă a Ucrainei contra Rusiei: Mai letală decât cele ale NATO și care l-a surprins pe Putin VIDEO

Pentru Japonia, războiul demonstrează importanța descurajării. Recomandările Partidului liberal democrat de guvernământ de la Tokyo au îndemnat cabinetul să majoreze cheltuielile pentru Apărare la cel puțin 2% din PIB.

Citeste si:
Un fost diplomat american explică secretul înfrângerii Rusiei: Cum poate fi Putin descurajat
Un fost diplomat american explică secretul înfrângerii Rusiei: Cum poate fi Putin descurajat
Dacă Statele Unite și NATO nu au reușit să oprească invazia Ucrainei de către președintele rus Vladimir Putin, acum un fost diplomat american susține că există o metodă prin care acesta...
Concluzie șocantă a unui expert american în securitate: Putin trăiește ”într-o bulă”
Concluzie șocantă a unui expert american în securitate: Putin trăiește ”într-o bulă”
La un eveniment organizat la Chicago de un think tank independent de afaceri globale din Statele Unite, Fiona Hill, cel mai important consilier de securitate națională pe probleme legate de Rusia...