Coșmarul lui Putin în Ucraina: Dezvăluiri despre numărul real de morți și răniți ai Rusiei, anunțate de Londra

Marti, 19 Iulie 2022, ora 06:18
16306 citiri
Coșmarul lui Putin în Ucraina: Dezvăluiri despre numărul real de morți și răniți ai Rusiei, anunțate de Londra
Armata Ucrainei a făcut mari pierderi trupelor Rusiei FOTO: 19fortyfive

Războiul declanșat de Putin în Ucraina, în urmă cu 145 de zile a provocat pierderi uriașe de vieți omenești pentru Rusia, dar Moscova nu recunoaște acest lucru. Acum, Marea Britanie dezvăluie faptul că numărul real de morți și răniți ai armatei ruse este de 50.000, o pagubă semnificativă.

Aceste informații au fost anunțate de amiralul Sir Tony Radakin, șeful Statului Major al Marii Britanii la BBC, care a spus că Rusia ”își întărește liniile de apărare” în prezent, după ce trupele ruse au avut atât de multe victime, potrivit 19fortyfive.

În plus, amiralul a respins ideea că președintele rus Vladimir Putin ar putea fi înlăturat printr-o lovitură de stat. Radakin a spus că apărarea Ucrainei împotriva Rusiei s-a întărit în ultima vreme, datorită faptul că a primit arme și muniții moderne din partea NATO, anulând orice posibilitate de victorie rapidă a Moscovei.

Mutările neașteptate ale lui Putin: Pregătește Rusia pentru un război lung în Ucraina

”Ceea ce înseamnă asta, este că 50.000 de soldați ruși fie au murit, fie au fost răniți în acest conflict din Ucraina. Aproape 1.700 de tancuri ale armatei roșii au fost distruse și aproape 4.000 de vehicule blindate de luptă”.

Cu toate astea, deși Rusia a avut unele eșecuri recent, în general nu toate veștile sunt bune pentru Ucraina. Rusia deține acum controlul deplin asupra regiunii Lugansk, una dintre cele două zone din Donbas, pe care președintele Vladimir Putin le-a declarat ”independentă” în februarie 2022.

Putin e gata să-și joace cele mai periculoase cărți: Rusia ar câștiga, iar unda de șoc ar lovi lumea

Începând de vineri, Rusia atacă cu rachete de croazieră orașul Dnipro, intensificând și loviturile de artilerie, avansând după o scurtă ”pauză operațională”. Într-o actualizare a situației de pe frontul de luptă din Ucraina, ministerul Apărării din Marea Britanie a anunțat duminică modul în care Rusia își consolidează pozițiile defensive din zonele ocupate din Donbas.

”Aceste manevre include mișcări ale trupelor, al echipamentelor în depozitele situate între Mariupol și Zaporojie, dar și în Herson”. Acum, Rusia caută să-și consolideze aceste poziții cucerite, în urma unui număr de lovituri de succes ale armatei ucrainene, care au folosit noile sistem de rachete HIMARS furnizate de NATO asupra depozitelor de muniții ale Moscovei.

Mutarea militară a lui Putin ce alertează NATO: Ar fi semnul unei lovituri contra Europei
Mutarea militară a lui Putin ce alertează NATO: Ar fi semnul unei lovituri contra Europei
Războiul sângeros al Rusiei din Ucraina nu se oprește în ciuda faptului că s-au înregistrat sute de mii de victime de ambele părți. Fricile unei escaladări sunt tot mai accentuate în...
Atentat la Moscova: Rusia refuză să comenteze revendicarea Statului Islamic VIDEO
Atentat la Moscova: Rusia refuză să comenteze revendicarea Statului Islamic VIDEO
Rusia a refuzat, luni, 25 martie, să comenteze revendicarea grupării jihadiste Stat Islamic cu privire la atentatul de la Moscova, care a făcut 137 de morţi, cât ancheta este în curs de...
#Putin Ucraina, #armata rusa, #morti Ucraina, #armata rusa razboi Ucraina, #pierderi armata rusa, #pierderi Rusia , #Razboi Ucraina