Frica lui Putin de un atac asupra sa crește: Schimbare radicală produsă în apropierea reședinței sale

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 00:43
5975 citiri
Frica lui Putin de un atac asupra sa crește: Schimbare radicală produsă în apropierea reședinței sale
Reședința lui Putin de lângă lacul Valdai din Novgorod FOTO: Metro

Războiul declanșat de liderul de la Kremlin acum 11 luni în Ucraina rămâne unul imprevizibil, iar atacurile cu drone ale Kievului din interiorul Rusiei au creat o mare îngrijorare la Moscova.

Frica lui Putin de un atac asupra sa a crescut, dovadă că recent, în apropierea reședinței sale de lângă lacul Valdai din Novgorod, armata a amplasat un sistem de apărare antiaeriană Pantsir-S1.

Un canal de investigații indepedent din Rusia, Agentstvo, a distribuit un mesaj pe Telegram în care informa despre faptul că sistemul de rachete Pantsir a fost adus la o distanță de aproximativ 6 kilometri de reședința președintelui rus, potrivit Newsweek.

Săptămâna trecută, pe rețelele de socializare au început să circule imagini și videoclipuri care păreau să arate imagini cu sistemele Pantsir amplasate pe acoperișurile mai multor clădiri guvernamentale cheie din Moscova. Mișcarea de a pune sisteme de apărare în capitala Rusiei a venit după ce atacurile cu drone au lovit ținte de pe teritoriul Rusiei la sfârșitul anului trecut.

Când va renunța Putin la Ucraina: Există un singur grup care îl poate opri

Agentstvo a anunțat că sistemul din Novgorod, de lângă locuința lui Putin, a fost instalat acum câteva săptămâni, la scurt timp după atacurile cu drone. Locuitorii din zonă au confirmat existența sistemului de apărare antiaeriană Pantsir, iar cel puțin trei militari îl deservesc.

Jurnaliştii ruși au primit de la un localnic o fotografie făcută în satul Yashcherovo săptămâna trecută, în care se observă sistemul de apărare antiaeriană Pantsir. Yashcherovo este unul dintre cele mai apropiate două sate de reședința președintelui rus, care se află pe malul unuia dintre lacurile locale. Există puțin mai mult de șase kilometri de acolo până la reședința lui Putin.

Sistemele de apărare Pantsir încorporează tunuri și rachete antiaeriene pentru a intercepta rachete la o distanță de 7 kilometri și avioane tactice la până la 20 de kilometri.

Experții anunță catastrofa: Începe agonia lui Putin, economia mondială nu mai are nevoie de Rusia

Pe lângă dovezile răspândite online despre amplasarea sistemelor Pantsir pe acoperișurile clădirilor din Moscova, sistemele de rachete antiaeriene S-400 au fost, de asemenea, observate în diferite locuri din Rusia. Aceste sisteme sunt capabile să lovească ținte aeriene la distanțe de până la 250 de kilometri și să intercepteze rachete balistice de la o distanță de până la 60 de kilometri.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat vineri să confirme că sistemele de apărare antirachetă au fost amplasate în apropierea locurilor strategice din Rusia.

Casa lui Putin din Novgorod, din orașul Valdai, este considerată o reședință oficială a președintelui rus. Cu toate acestea, presa a scris că Putin folosește casa „ca un loc de petrecere a timpului liber” unde se distrează împreună cu rudele, prietenii și celebritățile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Putin, corigent la filosofie. Ideile unui mare gânditor german sunt interpretate de dictatorul rus după propriile sale interese
Putin, corigent la filosofie. Ideile unui mare gânditor german sunt interpretate de dictatorul rus după propriile sale interese
Cancelarul german Olaf Scholz i-a interzis lui Vladimir Putin să se refere la filozoful Immanuel Kant, deoarece războiul agresiv al Rusiei contrazice complet principiile fundamentale ale...
Avertismentul despre Putin care dă fiori: „Este impredictibil, ar putea utiliza arma nucleară”
Avertismentul despre Putin care dă fiori: „Este impredictibil, ar putea utiliza arma nucleară”
Iulia Navalnaia, văduva defunctului disident rus Aleksei Navalnîi, a avertizat asupra caracterului impredictibil al preşedintelui rus Vladimir Putin. Aceasta nu exclude că Putin ar putea să...
#putin, #Vladimir Putin, #resedinta, #locuinta, #presedinte Rusia, #Putin Kremlin, #sistem rachete, #sistem antiracheta, #pantsir s1 , #Razboi Ucraina
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Casa lui Putin, ..."unde se distrează împreună cu rudele, prietenii
Poza MaD
MaD
rank 1
Daca ti-e frica ca explodeaza casa sub tine...