Misterioasele statui roșii apărute la New York și Paris. Putin umilit de copii FOTO VIDEO

Sambata, 06 August 2022, ora 02:34
7478 citiri
Misterioasele statui roșii apărute la New York și Paris. Putin umilit de copii FOTO VIDEO
Statuia lui Putin a apărut în Central park din New York FOTO: CBS

Misterioase statui care îl înfățișează pe președintele rus Vladimir Putin stând pe un tanc, un întreg ansamblu colorat într-un roșu aprins, țipător, au atras atenția în mai multe orașe din lume. Ele au fost observate la New York, Paris și Barcelona, fiind creația artistului francez James Colomina.

O sculptură roșie a lui Putin a fost instalată recent într-un loc de joacă, pe nisip, în faimosul Central Park din New York, Statele Unite. Aceasta a devenit o atracție pentru copii, care îi pun nisip în cap sau îl amenință cu un pistol de jucărie, cu apă, potrivit CBS News.

Artistul francez, James Colomina, care este cunoscut pentru faptul că își plasează statuile roșii, care îl înfățișează pe Vladimir Putin stând pe un tanc de război în miniatură, în zone neconvenționale, fără un anunț prelabil, a creat opera.

O țară NATO se prăbușeste din cauza lui Putin: Prețurile la alimente au crescut cu 94,7%, iar ce e mai rău urmează

”Această sculptură își propune să denunțe absurditatea războiului și să evidențieze curajul copiilor atunci când se confruntă cu situații violente, catastrofale, declanșate de alții”, a scris artistul stradal, într-o postare pe contul său de Instagram.

Colomina face referire, fără îndoială, la războiul Rusiei din Ucraina și la rolul președintelui rus Vladimir Putin în acesta.

Încă o lovitură pentru economia lui Putin: Un gigant din China a închis magazinele din Rusia

Imaginile arată copiii din locul de joacă aflat în Central Park din New York, turnând nisip în capul statuii care îl reprezintă pe Putin sau îl amenință cu un pistol de plastic, de jucărie, cu apă.

Pe contul artistului francez de pe Instagram, James Colomina prezintă și alte statui roșii ale lui Putin stând pe un tanc, identice cu cele văzute la New York, plasate în alte parcuri din întreaga lume, precum în Parcul Joan Miro din Barcelona, Spania și în parcul Jardin du Luxembourg din paris, Franța.

Putin cheamă populația să dea dovadă de „patriotism” și să meargă la vot pentru o „Rusie puternică, prosperă şi liberă”
Putin cheamă populația să dea dovadă de „patriotism” și să meargă la vot pentru o „Rusie puternică, prosperă şi liberă”
Președintele Rusiei, Vladimir Putin a chemat joi, 14 martie, poporul rus să dea dovadă de „patriotism” îndemnând populaţia să meargă la vot pentru alegerile prezidenţiale programate...
Vladimir Putin se păcălește singur cu alegerile. De unde vin pericolele pentru liderul de la Kremlin
Vladimir Putin se păcălește singur cu alegerile. De unde vin pericolele pentru liderul de la Kremlin
"Cel mai important rezultat al oricăror alegeri din Rusia este legitimitatea", le-a spus Vladimir Putin celor mai importanți oficiali electorali ruși atunci când aceștia s-au reunit la...
#putin, #statuie, #Vladimir Putin, #statui celebre, #New York, #Paris, #barcelona, #parcuri, #central park , #stiri internationale