Puya sau Parazitii, consilieri in ministere?

Luni, 08 Februarie 2010, ora 20:10
3848 citiri
Puya sau Parazitii, consilieri in ministere?

Senatorul PSD Adrian Tutuianu l-a criticat luni, in plenul Senatului, pe ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, pentru numirea in functii de consilieri a lui Andrei Gheorghe si Dan Bittman, propunand, in gluma, ca si Puya, Traian Ilea sau membrii trupei Parazitii sa ocupe functii similare.

Senatorul social-democrat a declarat ca Sebastian Vladescu a gasit acum solutia pentru "desavarsirea ridicolului absolut", prin angajarea la minister a doi "profesionisti, dar nu intr-ale finantelor", referindu-se la Andrei Gheorghe si Dan Bittman, numiti in departamentul de comunicare al Ministerului Finantelor.

"Am putea spune ca ii intelegem strategia: daca tot nu stii sa gestionezi finantelele publice, macar sa ai oameni care sa minta frumos pentru tine", a declarat Tutianu, in declaratia sa politica.

In ceea ce il priveste pe Andrei Gheorghe, senatorul PSD a spus ca acesta are o imagine "sifonata" si a fost primit cu "rezerve" chiar de catre reprezentantii presei.

"Ministrul s-o fi gandit ca jungla finantelor din Romania va fi cu mult mai accesibila pentru realizatorul voiajor, altfel nu ne explicam numirea lui '13-14' in cadrul unui minister atat de important, in conditiile in care contextul ne cere specialisti incontestabili", a mai spus pesedistul.

Social-democratul a mai declarat ca, la cateva zile dupa "angajarea hilara" a lui Andrei Gheorghe, Sebastian Vladescu l-a mai adus la minister si pe Dan Bittman, "ca sa taie frunza la caini intre doua cantari".

"Sebastian Vladescu a mai venit cu o achizitie ultimul racnet in materie de Finante: nimeni altul decat Dan Bittman, cunoscut pentru slagarul de specialitate 'Banii Vorbesc' ", a mai spus Tutianu in declaratia politica.

Acesta a mai sugerat in gluma cateva numiri pentru alte departamente de comunicare ale celorlalte ministere: la Ministerul Economiei Puya, cu melodia "E foame de bani, baieti", la Ministerul Sanatatii Adrian Minune cu "Au, inima mea", la Ministerul de Interne formatia Verdict cu melodia "Vine Politia" si la Transporturi Parazitii cu "Drumuri fictive". Tutuianu l-a mai propus si pe Traian Ilea, cu melodia "Pusca si cureaua lata", in functia de consilier al primului ministru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Tutuianu consilier, #Puya Parazitii consilieri, #vedete ministere , #stiri Puya