Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB, peste așteptări. Conferința a fost sold out

Joi, 05 Octombrie 2023, ora 16:49
20221 citiri
Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB, peste așteptări. Conferința a fost sold out
Mihai Nichișoiu și Alexandru Dobre (TradeVille), moderatorii Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB

Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB, marca Ziare.com, alături de partenerul principal TradeVille, care a avut loc miercuri, 4 octombrie, a fost peste așteptări, fiind vândute toate biletele disponibile. Peste 100 de persoane au participat fizic la conferința ținută la One Tower, iar aproximativ 130.000 de oameni au urmărit online.

Evenimentul a pus în contact direct companiile listate la bursă, sau care doresc să se listeze, cu cei mai activi investitori de pe piața de capital, venind în ajutorul oamenilor de business, pentru care informațiile primite la cald sunt esențiale. Participanții au avut ocazia să pună întrebări direct speakerilor, fiind vorba de nume cu rezonanță în mediul de afaceri.

Victor Căpitanu, co-fondator One United Properties, a vorbit despre dinamica sectorului imobiliar, rezultatele companiei după primul semestru din 2023 și strategia urmărită pentru creșterea de 4x a afacerilor în următorii 10 ani.

Adrian Tănase, Director General BVB, a adus în față reperele principale din 2023: noile maxime record ale indicelui de referință BET, clasificarea României că piață emergentă și pentru MSCI, precum și pregătirea operatorului bursier pentru debutul Contrapărții Centrale.

Cristian Logofătu, co-fondator Bittnet Group, a discutat cifrele publicate pentru primul semestru din 2023 și a făcut o radiografie a evoluției grupului de la listarea din 2015 până în prezent.

Invitatul special la Quarterly Report, legenda fitness-ului mondial, Dorian Yates, a vorbit despre performanțe sportive excepționale, creșterea exponențială a interesului general pentru alimentație sănătoasă și cât de importante au devenit suplimentele nutritive de cea mai bună calitate pentru viața de zi cu zi.

Mai mult, a fost organizat un Q&A cu reprezentanții companiilor de top listate pe Piața Principală a BVB: One United Properties (ONE), Transport Trade Services (TTS), Aquila Part Prod (AQ) și TeraPlast (TRP), cu invitatul special Asociația Română pentru Relația cu Investitorii. S-a discutat despre aprecierile bursiere exponențiale din 2023, performanțele financiare record, cum se reflectă contextul geopolitic regional și cât de importante devin standardele de guvernanță corporativă.

Un alt Q&A a fost cu reprezentanții companiilor de creștere listate pe piața AeRO: FORT (companie de cybersecurity care intenționează să se listeze pe AeRO), DY Nutrition (lider al pieței suplimentelor nutritive), DN Agrar (DN) și 2Performant Network (2P). S-a discutat despre rezultatele financiare din 2023, potențialul următoarelor listări cu acțiuni și obligațiuni pe AeRO, precum și tranziția spre Piața Principală a BVB și includerea în indici internaționali.

Speakerii au fost Victor Căpitanu, co-fondator One United Properties, Gabriel Țecheră, Director Guvernanță Corporativă și Relația cu Investitorii, Transport Trade Services, Jean Dumitrescu, Director Relația cu Investitorii, Aquila Part Prod, Alexandru Stânean, CEO TeraPlast, Adrian Tănase, CEO BVB, Cristian Logofătu, Co-fondator Bittnet, Peter de Boer, membru CA și Manager Relația cu Investitorii, DN Agrar, Adriana Ionaș, CFO 2 Performant Network, Vladimir Ghiță, CEO FORT, Dorian Yates, fondator și acționar DY Nutrition Global, Sergiu Alexandru Manofu, director general DY Nutrition Global și Daniela Șerban, președinte ARIR Asociația Română pentru Relația cu Investitorii.

Sponsorii principali ai evenimentului au fost One United Properties și DY Nutrition. Partenerii au fost Bursa de Valori București și Bittnet Group.

Evenimentul Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB, poate fi urmărit și pe YouTube.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Volumul tranzacțiilor imobiliare redus la jumătate în 2023 – TradeVille
Volumul tranzacțiilor imobiliare redus la jumătate în 2023 – TradeVille
Tendințe In Evoluția Activității Economice Pentru Următoarele 3 Luni In cadrul anchetei de conjunctura, aferenta lunii februarie 2024, managerii din industria prelucrătoare estimează,...
Romania are peste 110.000 de prosumatori cu o putere instalata de 1.400 MW. Numarul acestora a inceput sa scada de anul trecut
Romania are peste 110.000 de prosumatori cu o putere instalata de 1.400 MW. Numarul acestora a inceput sa scada de anul trecut
Numarul prosumatorilor depaseste 110.000, iar puterea instalata era de peste 1.400 MW, la 31 decembrie 2023, inregistrandu-se o incetinire in ceea ce priveste numarul acestora in ultima luna a...
#quarterly report, #BVB, #investitori, #bursa de valori bucuresti, #Tradeville, #Ziarecom , #bursa