Miracol pentru Queen: 'reincarnarea' lui Freddie Mercury (Video)

Sambata, 24 Septembrie 2011, ora 11:38
4841 citiri
Miracol pentru Queen: 'reincarnarea' lui Freddie Mercury (Video)

Celebra formatie Queen a initiat pe site-ul sau oficial un proiect muzical numit Queen Extravaganza, de descoperire a unor talente, care ar putea colabora in viitor cu aceasta trupa rock legendara.

Cand solistul Freddie Mercury, o adevarata forta a naturii pentru formatia Queen, a murit in 1991, se parea ca aceasta va insemna sfarsitul trupei rock (piesele din 1995 de pe albumul "Made In Heaven au fost inregistrate de Freddie Mercury, inainte de moartea sa), informeaza Entertainment Weekly.

Totusi, disparitia lui Freddie nu a oprit membrii formatiei Queen sa incerce sa tina vie magia muzicii lor. Albumul din anul 2008 al lui Queen a fost scos alaturi de Paul Rodgers.

Bateristul trupei Queen, Roger Taylor, a decis sa initieze un proiect muzical numit Queen Extravaganza, pe site-ul oficial al formatiei, pentru descoperirea unor talente, care ar putea face parte in viitor din Queen.

Evident, cea mai dificila misiune este de a umple golul lasat de celebrul Freddie Mercury. Dar in acest moment, exista un cantaret care pare ca ar putea sa preia, intr-o anumita masura, sarcina inegalabilului Freddie.

El se numeste Marc Martel si este solistul unei formatii canadiene. Artistul a interpretat melodia cantata de Freddie, "Somebody to Love" si a postat-o pe canalul Queen Extravaganza de pe YouTUbe. Aceasta a reusit sa aiba aproape un milion de vizualizari in doar trei zile!

Este el mostenitorul tronului sclipitor al lui Freddie Mercury? Vocea sa este impresionanta, mai ales ca melodia aleasa, din repertoriul lui Queen este foarte dificil de interpretat. Desi nu are carisma lui Freddie - asta este practic imposibil - Martel poate suplini prin vocea sa, mult asemanatoare cu cea a marelui Mercury.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...