Fostul internațional olandez a fost arestat în Dubai

Vineri, 01 Martie 2024, ora 20:56
2079 citiri
Fostul internațional olandez a fost arestat în Dubai
Quincy Promes FOTO facebook

Fostul internaţional olandez Quincy Promes a fost arestat în Dubai pentru o "infracţiune locală", la două săptămâni după ce a fost condamnat pentru trafic de cocaină în Olanda, a anunţat vineri Parchetul din Amsterdam, potrivit AFP.

"Am verificat informaţiile din presă privind arestarea lui Promes în Dubai, joi", a declarat Franklin Wattimena, purtător de cuvânt al procuraturii.

Într-un e-mail trimis la AFP, el a precizat că fotbalistul în vârstă de 32 de ani "a fost arestat pentru o infracţiune locală şi nu pentru dosarul olandez".

Parchetul nu a vrut să spună dacă va solicita extrădarea lui Promes, pe numele căruia există un mandat internaţional de arestare.

Cu toate acestea, presa olandeză a relatat că sunt în curs discuţii între autorităţile olandeze şi Emiratele Arabe Unite.

Atacantul echipei Spartak Moscova a fost condamnat la şase ani de închisoare de un tribunal olandez, la 14 februarie, pentru introducerea în Olanda a peste o tonă de cocaină.

De teama arestării de către poliţia olandeză, fotbalistul, care are 50 de selecţii pentru Oranje, nu s-a prezentat la tribunalul din Olanda pentru a-şi afla sentinţa, iar până în prezent nu a fost extrădat de Rusia.

Potrivit NOS, care citează presa rusă, Promes a fost arestat pe aeroportul din Dubai pentru că a fugit de la locul unui accident rutier.

Fotbalistul se afla în Dubai pentru un stagiu de pregătire cu clubul său. Restul echipei sale s-a întors joi în Rusia, dar Promes a fost arestat şi dus la o secţie de poliţie, a relatat NOS.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
Cristian Tudor Poepscu e de părere că PSD și PNL sunt disperate să scape de Cătălin Cîrstoiu, candidatul celor două partide la Primăria București. "PSD și PNL nu mai știu cum să...
Decizie în coaliție privind susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei. Când vor fi depuse semnăturile SURSE
Decizie în coaliție privind susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei. Când vor fi depuse semnăturile SURSE
Deși medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a exclus până acum ideea retragerii sale din cursă, astăzi, 15 aprilie, liderii coaliției guvernamentale s-au...
#Quincy Promes, #international olandez, #cocaina, #arest dubai , #stiri fotbal