Nouă amenințare a Rusiei: Racheta Satan lovește Londra în 200 de secunde și transformă SUA în ”cenușă nucleară” VIDEO

Marti, 17 Mai 2022, ora 04:30
11796 citiri
Nouă amenințare a Rusiei: Racheta Satan lovește Londra în 200 de secunde și transformă SUA în ”cenușă nucleară” VIDEO

Intervievat de postul de televiziune Rusia 1 despre aspirațiile Suediei și Finlandei de a se alătura alianței NATO, în lumina conflictului, vicepreședintele comisiei de Apărare, Aleksei Zhuravliov a declarat că Moscova poate lansa racheta intercontinentală Satan-2 împotriva Occidentului, putând transforma în ”cenușă nucleară” Statele Unite.

Rusia ar putea lovi Marea Britanie în doar 200 de secunde din enclava Kaliningrad, a spus înaltul oficial rus, potrivit Independent.

”Dacă Finlanda dorește să se alăture acestui bloc (NATO -n.a.), atunci scopul nostru este absolut legitim, să punem la îndoială existența acestui stat. Acest lucru este logic”, a spus Zhuravliov.

”Dacă Statele Unite ne amenință statul nostru, este bine: aici avem racheta Sarmat pentru ei și acolo va fi cenușa nucleară pentru voi, dacă credeți că Rusia nu trebuie să existe. ȘI Finlanda spune că este una cu SUA. Foarte bine, stați la rând”, a spus vicepreședintele comisiei de Apărare din Rusia.

Putin a dat o lovitură propriului Serviciu Secret FSB: Mutare fulgerătoare în războiul din Ucraina

Respingând ideea că Rusia ar trebui să-și stabilească o bază nucleară mai aproape de granița cu Finlanda pentru a atinge un astfel de scop, el a venit cu o altă replică: ”Putem lovi cu o rachetă Sarmat (cunoscută și sub numele de Satan-2) din Siberia și chiar să ajungem în Marea Britanie.

Iar dacă țintim de la Kaliningrad, timpul de lovire al hipersonicului este de 200 de secunde până la Londra – așa că mergeți mai departe, băieți”.

Verdict tragic pentru armata lui Putin, anunțat de un expert militar: Câte zile va mai putea rezista în Ucraina

”La granița cu Finlanda nu vom avea avea arme strategice, ci clasa Kinzhal, una care va ajunge în Finlanda în 20 de secunde sau chiar în 10 secunde”, a spus Zhuravliov.

Trebuie menționat faptul că racheta intercontinentală de croazieră Sarmat măsoară 35 de metri lungime și are 220 de tone, putând transporta 15 focoase nucleare ușoare simultan, ceea ce înseamnă că o singură rachetă poate lovi o serie de ținte simultan.

Citeste si:
Atac ”masiv” cu 20 de rachete şi din aer, din Belarus, în regiunea ucraineană Cernihiv, anunţă armata ucraineană
Atac ”masiv” cu 20 de rachete şi din aer, din Belarus, în regiunea ucraineană Cernihiv, anunţă armata ucraineană
Rachete au fost trase din Belarus, aliatul diplomatic al Moscovei, către regiunea de frontieră Cernihiv, în Ucraina, situată la nord-est de Kiev, anunţă sâmbătă armata ucraineană, o...
USR se subțiază pe zi ce trece. 24 de membri au demisionat într-o singură zi
USR se subțiază pe zi ce trece. 24 de membri au demisionat într-o singură zi
Demisiile din USR se țin lanț după ce membrii echipei USR din Țările Nordice au demisionat în bloc. Printre cei 24 de demisionari s-au regăsit președintele filialei, vicepreședinții...