Radu Banciu, după ce a aflat că va fi coleg cu Ioana Cosma, dată afară de la Pro TV: ”Speram să nu vină, i-a trecut timpul”

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 15:10
3595 citiri
Radu Banciu, după ce a aflat că va fi coleg cu Ioana Cosma, dată afară de la Pro TV: ”Speram să nu vină, i-a trecut timpul”
Radu Banciu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, în exclusivitate pentru ProSport, decizia șefilor săi de la Prima Sport de a-i face o ofertă Ioanei Cosma (49 de ani), dată afară recent de la trustul Pro, acolo unde modera o emisiune la Pro Arena, alături de Mihai Mironică.

Prezentatoarea de sport Ioana Cosma n-a acceptat încă în mod oficial oferta venită din partea trustului Clever Media, însă Radu Banciu și-a exprimat deschis nemulțumirea.

„Speram să nu vină, speram să nu vină. Mi-am exprimat o părere corect jurnalistică și, în general, ce spun eu e corect, deci din punct de vedere profesional i-a trecut timpul.

Este o părere personală, din punctul meu de vedere nu avea ce să caute, dar trustul nostru este foarte mare și o să i se găsească loc. Eu am avut rezultatele cele mai bune de audiență la Prima News, dar timp de 3 ani nu mi-au dat nicio emisiune, am stat cu emisiunea de sport pentru că nu aveau încredere.

Oamenii care fac lucrurile astea nu se pricep și atunci sigur că pot să cheme pe oricine, la trust sunt niște greșeli. Mironică și Ioana Cosma oricum nu sunt niște elite, asta este. Cine consideră altfel, nu se pricepe la sport. Ei nu sunt niște oameni cu vocabular, sigur, Ioana Cosma, asta am mai spus-o, pe vremea când eram student, Ioana Cosma era cea mai frumoasă femeie din lume. Nu are de ce să îi plângă lumea.

Nici nu mă încântă, nici nu mă deranjează, eu doar mi-am spus părerea. Sunt un om liber și când îmi exprim o părere spun ce cred, doar eu și Mircea Dinescu, noi doi suntem, în rest ceilalți toți…”, a spus Radu Banciu, conform ProSport.

#Radu Banciu, #Prima sport, #Ioana Cosma , #stiri din sport