Radu Banciu: “Știți cum se uita Ioana Cosma la mine? Am trăit momente jenante” VIDEO

Marti, 07 Februarie 2023, ora 14:54
7783 citiri
Radu Banciu: “Știți cum se uita Ioana Cosma la mine? Am trăit momente jenante” VIDEO
Radu Banciu

Radu Banciu nu-i iartă pe foștii lui colegi de la Sport.ro, Mihai Mironică și Ioana Cosma.

Banciu s-a referit încă o dată la cei doi jurnaliști după închiderea emisiunii “Ora Exactă în Sport” de la Pro Arena (fosta Sport.ro), despre care spune că nu și-au făcut datoria în meseria lor de jurnaliști.

„Ei nu mai aveau conștiință profesională, nici Mironică, nici Ioana Cosma. Ei chiar credeau că ce fac acolo, fac bine. E trist, dar de multe ori se întâmpla asta în viața oamenilor mărunți, să nu își dea seama cand fac prostii.

Am citit ce a scris Ioana Cosma la despărțire, de ca și cum ar fi făcut ceva bine. Nu, ea nu a făcut ceea ce trebuia și nu și-a îndeplinit condiția de gazetar.

Eu cât am fost acolo trei ani ea nu a reușit să pună o întrebare care să contrazică pe cineva, o întrebare care să deranjeze, să reprezinte presa. Ea doar se punea bine cu toată lumea, nu era contondentă cu nimic pe post. Și pe Mironică, dacă îl lăsai singur în platou nu deranja pe nimeni acolo.

Eu am făcut emisiuni memorabile acolo, știți cum se uita Ioana Cosma la mine acolo? Nu îi venea să creadă ce puteam spune la televizor că îi stricam ploile. Am trăit momente jenante pentru un jurnalist onest. Avea multe atuuuri, dar profesionalismul și competența în domeniu nu le avea.

Altfel, era o persoană drăguță, interesantă, dar nu pe post. Toată lumea ieșea cu Ioana Cosma dacă putea la o înghețată sau prăjitură, dar nu să ai emisiuni cu ea, ăsta nu e jurnalism".

#Radu Banciu, #Ioana Cosma, #mihai mironica, #Sport ro, #Pro Arena , #stiri fotbal