Radu Banciu a explicat de ce nu o suportă pe Simona Halep

Vineri, 03 Februarie 2023, ora 09:06
20133 citiri
Radu Banciu a explicat de ce nu o suportă pe Simona Halep
Radu Banciu nu o suportă pe Simona Halep FOTO Facebook

Radu Banciu este unul dintre cei mai consecvenți contestatari ai Simonei Halep și nu ratează nicio ocazie de a-și exprima disprețul față de fostul număr 1 mondial din tenisul feminin.

Realizatorul tv a explicat de ce nu este fanul Simonei, argumentându-și poziția într-un podcast al jurnalistei Irina Gologan, intitulat "Spune-mi cine eşti".

"Nu poţi ridica la nivel de fenomen pe cineva care e mediocru. Ea nu este o mare jucătoare, a fost o jucătoare bună într-un moment, profitând de un culoar favorabil. Eu am intuit că, la fel ca şi în alte sporturi, nivelul tenisului feminin era foarte jos. Puteai să câştigi cât vrei, 10 turnee de Mare Şlem, dar atât timp în jurul tău nu erau adevăraţi campioni, nu erai mare jucător. Pe timpuri, marile campioane nu erau de nivelul ăsta.

Dovadă că Simona, spre exemplu, are un bilanţ net negativ cu Serena Williams. A făcut-o praf pe unde a prins-o. Dacă ar fi fost încă vreo 2-3 jucătoare de nivelul Serenei, pe care Serena le-a prins în cariera ei, cum ar fi sora ei Venus, Martina Hingis sau Sharapova, Simona Halep nu ajungea niciodată în topul mondial. Asta am spus, cu oarecare viziune superioară.

Nu mă deranjează că o Românie întreagă a iubit-o. Nu am nicio problemă cu persoana. Eu vorbeam despre sportul în sine", a explicat Radu Banciu, conform DC News.

#Radu Banciu, #Simona Halep, #antipatie, #tenis feminin, #reactie, #valoare, #mediocra , #stiri tenis