Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu vrea să construiască o nouă fabrică de avioane: ”Sunt discuții și pentru producerea unor drone”
Radu Berceanu / stiri Radu Berceanu
Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu vrea să construiască o nouă fabrică de avioane de mici dimensiuni în satul Tâncăbeşti, potrivit Profit.ro Fostul ministru deține în Tâncăbeşti un teren de circa 10.000 de metri pătraţi, evaluat recent la aproape un milion de lei. Acolo sunt fostele hale de producţie ale firmei ...
Fostul ministru Radu Berceanu, despre cum a decis să se retragă din politică: „Nimeni nu m-a crezut, nici măcar nevastă-mea”
Miercuri, 10 August 2022, ora 08:49 - Fostul ministru Radu Berceanu, despre cum a decis să se retragă din politică: „Nimeni nu m-a crezut, nici măcar nevastă-mea”
Radu Berceanu / stiri Radu Berceanu
Fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, a vorbit într-un interviu pentru Digi24 despre momentul ieșirii sale din politică și despre ce a ajuns să facă după ieșirea din viața...
Radu Berceanu a proiectat un avion: Vrea sa devina un fel de Logan al aparatelor de zbor (Foto)
Joi, 16 Aprilie 2015, ora 08:47 - Radu Berceanu a proiectat un avion: Vrea sa devina un fel de Logan al aparatelor de zbor (Foto)
Radu Berceanu / stiri Radu Berceanu
Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a proiectat si produs un avion usor, iar prototipul acestuia este prezentat la cel mai mare targ de profil din Europa. El a mentionat ca aparatul de...
Ce mai face Radu Berceanu? A produs un avion
Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 07:11 - Ce mai face Radu Berceanu? A produs un avion
Radu Berceanu / ministrul Transporturilor
Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a proiectat si produs un avion usor, care va fi lansat la expozitia de aviatie generala din Europa, AERO 2015, ce are loc in perioada 15-18 aprilie,...
Berceanu raspunde acuzatiilor Elenei Udrea si lui Gabriel Sandu: Sunt usor sonati la cap
Marti, 10 Martie 2015, ora 16:38 - Berceanu raspunde acuzatiilor Elenei Udrea si lui Gabriel Sandu: Sunt usor sonati la cap
Radu Berceanu / PDL
Fostul ministru PDL al Transporturilor Radu Berceanu a reactionat dupa ce pe pagina de Facebook a Elenei Udrea a fost reluata luni ideea ca acesta, impreuna cu alti fosti sau actuali lideri ai...

Despre Radu Berceanu

Radu Mircea Berceanu este un om politic, inginer de meserie, membru al Partidului Democrat Liberal.

A indeplinit functia de ministru al Industriei si Comertului in Guvernul Ciorbea (1998-1999) si in Guvernul Radu Vasile (1999-2000). A fost si ministru al Transportului si Constructiilor in Guvernul Tariceanu I (2006-2007).

Nascut pe 5 martie 1953, la Ramnicu Valcea, este casatorit cu Mihaela si are copii, Victor (n. 1981) si Andrei (n. 1984).

La alegerile locale din 2008 a candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, dar a pierdut in fata lui Ion Prioteasa de la PSD.

Din decembrie 2008 pana in octombrie 2009, Radu Berceanu a fost ministru al Transporturilor in Guvernul Emil Boc I, executiv ce a fost demis prin adoptarea unei motiuni de cenzura de catre Parlament. A ramas insa interimar pe acest post si in decembrie 2009 a fost numit in aceeasi functie in Executivul Boc II, investit dupa ce presedintele Traian Basescu a fost reales. A fost schimbat din functie in septembrie 2010 odata cu o remaniere guvernamentala.

Link-uri utile:

Radu Berceanu
Radu Berceanu

Data nasterii: 5 martie 1953

Cariera:  - a fost ministru al Industriilor in doua guverne si al Transporturilor tot in doua guverne

Evenimente importante:  - si-a dat demisia din Senat in 2008

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Radu Berceanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.