Radu Berceanu nu vede utila o demisie a premierului Boc

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 12:40
1442 citiri
Radu Berceanu nu vede utila o demisie a premierului Boc

Radu Berceanu, senator PDL, nu este de parere ca este necesara o demisie a premierului Emil Boc, pe fondul protestelor de strada. Berceanu a declarat, la RFI, ca orice alt premier "ar bajbai luni de zile", in aceste conditii.

Intrebat la RFI daca s-ar impune demisia premierului, pe fondul protestelor de strada din Bucuresti si alte orase ale tarii, Radu Berceanu a raspuns: "Nu, in opinia mea, nu. Nu cred ca e o situatie chiar de gravitatea asta, cel putin pana in prezent".

Radu Berceanu crede ca o demisie a premierului nu ar rezolva nimic.

"Nu vad, in afara de un soi de voluptate din asta ca s-a obtinut nu stiu mai ce, nu vad cu ce ar indrepta niste lucruri. Ne-am directionat catre o instabilitate si catre niste continuari ulterioare dupa o astfel de demisie, pe care nu le vad deloc potrivite in perioada asta si nu le vad nici macar cu vreo finalitate mai buna.

Adica dupa ce si-ar da demisia premierul, asta inseamna demisia intregului Guvern. Si mai departe se merge pe un alt Guvern. (...) Asa ca ar fi, la modul general, o situatie mult mai proasta!", estimeaza senatorul PDL.

Citeste mai multe despre Radu Berceanu nu vede utila o demisie a premierului Boc pe RFI.

Citeste si:
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Preşedintele PNL Bucureşti şi primar al sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat, sâmbătă, că USR ar trebui, după părerea sa, să rămână la guvernare cu PNL şi a subliniat...
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Sursa: Ziare.com