Berceanu: CNADNR intarzia plata facturilor pentru a primi cadouri

Marti, 14 Aprilie 2009, ora 15:56

   

Berceanu: CNADNR intarzia plata facturilor pentru a primi cadouri
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, marti, ca, pe vremea fostului ministru Ludovic Orban, CNADNR intarzia achitarea unor facturi catre constructori cu scopul ca antreprenorii sa vina cu cadouri.

"Stiu practica din CNADNR, de neachitare a banilor catre constructori, pentru ca antreprenorii sa vina la compania de drumuri cu diverse cadouri de 1 si 8 Martie", a spus Berceanu.

Acesta a precizat ca s-a achitat o mare parte din cei 700 milioane de euro, cat a fost datoria Ministerului catre constructori pentru lucrari efectuate si certificate la sfarsitul anului 2008.

"Eu am urmarit ca toti banii sa fie platiti in primul trimestru al anului 2009 in ordinea cronogica a facturior emise", a adaugat ministrul.

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a inregistra, la mijlocul lunii februarie, datorii de 700 milioane de euro.

Oficialul de la transporturi a mentionat ca, la sfarsitul anului 2007, cand era ministru, existau datorii sub 100 milioane de euro si acum sunt de peste 500 milioane de euro, plus inca 200 milioane de euro, facturi neemise de catre constructori pentru a nu plati TVA.
Sursa: rNews

Articol citit de 1566 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
flyguy
rank 1
nani nani...
oameni buni hai sa fim seriosi acesti incompetenti vor sa ne spuna ca pentru 2 buchete de flori si o cutie de bomboane...se deblocau fonduri de milioane....si unde mai pui ca asta in octombrie...la 6 luni inainte de luna martie... rusine....dar delta plane aveti??????
Nikk
rank 1
Nu te ambala
Era o metafora, o aroganta adica ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor