Berceanu: Executia politica a lui Udrea nu poate decat sa-mi faca greata

Duminica, 16 August 2009, ora 21:16
3784 citiri
Berceanu: Executia politica a lui Udrea nu poate decat sa-mi faca greata
Foto: Gardianul

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu a declarat ca ceea ce face Comisia de ancheta in cazul Elenei Udrea nu poate decat sa-i aduca aminte de ceea ce se intampla inainte de 1989 si sa-i provoace greata.

"Asta nu e decat o executie politica care nu poate sa-mi faca decat greata. Noi suntem aici ca sa vedem daca e adevarat sau neadevarat si nu ne punem dinainte un scop: 'trebuie sa infundam pe Elena Udrea, pe Radu Berceanu, pe Nemirschi, pe cel care e'. Comisia este o comisie care cauta mijloace si elemente la un scop inainte stabilit. Mi se pare foarte, foarte, foarte in neregula", a declarat Berceanu la Realitatea Tv.

Declaratiile sale vin si dupa ce postul citat a aratat ca in editia de luni, cotidianul Gardianul publica o discutie din interiorul Comisiei, intre presedintele Ludovic Orban, Aura Vasile si Adriana Saftoiu, care ar arata ca deputatii si-au propus "executia politica" a ministrului Turismului Elena Udrea.

Berceanu a mai precizat ca el va primi cu bratele deschise orice comisie atat timp cat nu are stabilita dinainte scopul de a gasi ceva in neregula.

"Eu sunt tot timpul gata sa accept orice comisie de control in cazul oricui, mai ales al meu, atat timp cat vin sa verifice, 'hai domne' sa vedem: a facut ceva sau n-a facut, a furat un ceas sau i s-a furat un ceas", a mai spus ministrul democrat-liberal.

Cat despre declaratiile de sambata ale colegului sau de partid, Teodor Stolojan, conform carora la Turism s-au cheltuit bani pe "aiureli festiviste", Berceanu a spus ca acesta ar fi trebuit sa se sesizeze la momentul alocarii bugetului si ca, oricum, altceva decat promovare nu are ce sa faca un Minister al Turismului.

"Domnul Stolojan era acolo viu cand s-a facut bugetul si domnul Stolojan stie mai bine decat altii cum arata un buget. Daca era ceva in neregula, trebuia sa spuna de atunci.

Ce sa faca un Minister al Turismului altceva decat lucruri din astea? Bineinteles, mai face controale, dar 90% dintre cazuri face d-astea festiviste", a conchis Berceanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Radu Berceanu, #executie politica Elena Udrea, #Teodor Stolojan, #comisie ancheta , #ministrul Transporturilor
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
Inca un escroc care s-a strins averea cinstit acum a inceput s-o paseze fiilor ca, sa-i scape urma!!!
Poza gelu
gelu
rank 1