Ziare.com

Berceanu l-a dat afara pe Axinia de la Transporturi

Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 10:09

   

Berceanu l-a dat afara pe Axinia de la Transporturi
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a desfiintat functia de subsecretar de stat ocupata pana in prezent de Constantin Axinia, dupa ce l-a demis din functie pe subsecretarul de stat printr-o decizie publicata miercuri seara in Monitorul Oficial.

De problemele CFR urmeaza sa se ocupe Gheorghe Popa, liderul Federatiei Sindicale Miscare Comercial, anunta Antena 3.

Constantin Axinia a fost desemnat la inceputul anului subsecretar de stat in Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, din partea PD-L, pentru a se ocupa de problemele de infrastructura feroviara.

Acesta a negociat cu sindicatele feroviarilor si a gestionat activitatea celor trei companii feroviare, respectiv CFR SA, CFR Calatori si CFR Marfa, precum si activitatea filialelor acestor companii (SC Electrificare, SC Informatica, SC Interventii, AFER si Directia Sanitara).

Inca din luna septembrie, Radu Berceanu le-a transmis directorilor de la CFR Calatori, CFR SA, CFR Marfa dar si subsecretarului de stat Constantin Axinia ca vor fi primii disponibilizati daca nu vor gasi o solutie de compromis in negocierile dintre companiile feroviare si sindicate.

Ministrul Transporturilor declara atunci ca primii vizati de concedieri vor fi chiar directorii generali ai operatorilor si adjunctii acestora daca nu se va gasi o solutie si societatile nu vor mai avea bani pentru salarii si vor apela la disponibilizari.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2547 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Berceanu l-a dat afara chiar daca era din partea PD-L .

Si a numit la conducere un sef de sinticat .
Care sa rezolve problemele .
Acum sa vedem daca sunt in stare si de conceptie , de munca , nu numai de greve .

 

s-a asigurat

Berceanu s-a asigurat ca nu vor mai deraia trenurile

 

Ha,Ha,Ha

nu mai deraiaza trenurile - bineinteles daca sunt toate blocate si nu mai merg cum sa deraieze?

http://www.ziare.com/actual/eveniment/10-09-2009/15-trenuri-sunt-blocate-in-garile-de-pe-valea-prahovei-913010

FSN-istii

Berceanu incearca sa faca liniste inainte de alegeri si a numit pe liderul sindicalistilor in locul lui Axinia.Cam asa se face politica in Romania.Numesti pe cine trebuie in ce pozitie iti este tie incomoda oferi un scaun caldut si ti-ai rezolvat problema.RUSINE PD-L-istiilor.

Ha,Ha,Ha @ Ghilotina

"Berceanu l-a dat afara chiar daca era din partea PD-L ." - aceasi metoda comunista - citeste numai jumatate din articol - pe cine l-a pus in loc? Ha,Ha, Ha acum vine partea buna: "De problemele CFR urmeaza sa se ocupe Gheorghe Popa Gheorghe Popa, liderul Federatiei Sindicale Miscare Comercial" - Ha, Ha , Ha - liderul unui partid de dreapta pune la conducere un lider sindical? Ha,Ha,Ha - Ghilotina critica toti liderii sindicali - dar asta e bun, e din popor e de-al nostru? Ha,Ha,Ha - arata ca CFR a fost dus in sapa de lemn si berceanu a pierdut controlul si nu mai stie ce sa faca si din panica ia tot felul de masuri proaste. Ha,Ha,Ha - lider sindical - Internationala socialista , partid de dreapta , Ha,Ha,HA - da "bravos natiune"

 

Mai citeste si tu inca o data ce ai scris si spune-mi care este logica .

Ca sa pot sa-ti raspund .

PS - si mie mi s-a intamplat sa ma exprim incoerent de multe ori .
Dar tin sa-ti raspund si nu am cum .

logica

e simplu vroiam sa spun ca Berceanu un lider al unui partid de dreapta il pune in locul lui Axinte pe un lider sindical (mie asta mi se pare o anomalie). Al doile punct era ca tu ii critici pe liderii sindicali - de ce nu il critici si pe asta?

Dana, nu ti-a trecut prin cap ca ar putea fi o strategie a lui Berceanu,

sa le arate liderilor sindicali, prea vocali cand e vorba de cerut, si cam lenesi cand e vorba de muncit, ce inseamna un management si responsabilitatea acordarii unor salarii pentru o munca a carei eficienta n-o pot cuantifica? Cu atat mai putin s-o faca eficienta si aducatoare de venituri. E o palarie cam mare pentru liderii de sindicat si o lectie care-i va pune cu botul pe labe la viitoarele negocieri salariale, pe care, oricum, n-or sa le mai apuce. Se vor alege cu capetele sparte, dar nu de Berceanu, ci de proprii lor oameni.
Inteligienta mutare! Doi iepuri dintr-un foc: scapa de un adversar sacaitor si scoate castanele din foc (disponibilizarile) cu mana liderilor de sindicat!

cine nu isi face bine treaba...asa sfarseste!

dovada ca PDL e impartial si obiectiv! acum sa vada PSD-ul ca nu doar ministrul lor a fost pedepsit pentru ca nu si-a indeplinit sarcinile in mod corespunzator!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor