Berceanu se plange ca nu are o bagheta magica sa repare drumurile

Sambata, 28 Martie 2009, ora 20:23
1218 citiri
Berceanu se plange ca nu are o bagheta magica sa repare drumurile

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, sambata, in timpul unei vizite in Gorj, ca multe drumuri din Romania mai au de asteptat pana cand vor fi reprate si modernizate, din cauza lipsei fondurilor.

"Cunosc drumurile din zona Olteniei, nu sunt multumit (...) dar nu intotdeauna ministrii care ajung la Transporturi au si baghete magice. Eu, cel putin nu am... si nu pot sa fac decat cat avem bani, pe care ii cheltuiesc cu mare atentie. Nu este nimeni vrajitor sa repare toate drumurile dintr-o data", a declarat ministrul Radu Berceanu.

Potrivit ministrului, intalnirea de la Ranca, Gorj, a avut scopul de a realiza o "unitate a celor din zona Oltenia pentru promovarea proiectelor si pentru atragerea investitorilor, ceea ce inseamna ridicarea nivelului de trai". Despre zona Olteniei, Berceanu a spus ca se incearca identificarea metodelor si proiectelor care sa fie promovate.

"Incercam sa identificam (in cadrul intalnirii, n.r.) acele metode si proiecte care sa fie promovate prin efortul tuturor: de la PSD, PNL, PDL sau al persoanelor care nu sunt implicate in politica. Am discutat despre proiectele de infrastructura, despre autostrada sudului. Momentan, suntem in faza de studiu de traseu, adica exact pe unde va trece aceasta autostrada. Undeva in 2010, poate, vor incepe lucruri legate concret de constructia acestei autostrazi care, probabil, ca vor dura trei-patru ani de zile. ..Nu avem banii necesari ca sa reparam toate drumurile, tinem cont de prioritati...", spus Berceanu.

Proiectul legat de autostrada sudului a fost sutinut mereu de senatorul PSD, Toni Grebla, prezent la intalnirea de la Ranca.

La "masa rotunda" de la Ranca au participat numerosi reprezentranti ai sistemului energetic din Gorj, Dolj, primari, senatori si deputati.

Marin Condescu, presedintele FNME, s-a declarat multumit de discutiile de la Ranca. "Cel mai important lucru este ca incep parlamentarii din Oltenia sa constientizeze ca au administrare politica una dintre cele mai bogate regiuni in resurse si ca trebuie facut ceva ca din cei 10 mii de miliarde de lei care se duc la bugetul statului, sa se intoarca ceva si-n crearea de alternative economice si-n infrastructura si crearea de noi locuri de munca", a afirmat Condescu.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Berceanu bagheta magica, #Berceanu bani drumuri , #ministrul Transporturilor