Flutur i-a reclamat lui Berceanu atitudinea Tarom fata de pasageri

Vineri, 07 August 2009, ora 17:05
2553 citiri
Flutur i-a reclamat lui Berceanu atitudinea Tarom fata de pasageri

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur i-a reclamat ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, atitudinea companiei Tarom fata de pasageri, dupa ce o cursa aeriana pe ruta Bucuresti - Suceava a fost anulata, in noaptea de joi spre vineri, deoarece compania nu avea niciun pilot la dispozitie.

Flutur a declarat vineri, in conferinta de presa, ca a asteptat cateva ore, in aeroportul din Otopeni, un zbor al companiei Tarom pe ruta Bucuresti - Suceava.

El a precizat ca, dupa ce a asteptat ore in sir impreuna cu zeci de oameni, printre care mame cu copii in brate si turisti din Marea Britanie, a plecat cu o masina spre Suceava, unde a ajuns abia vineri dimineata spre ora 5.00.

Vicepresedintele PD-L a afirmat ca i-a facut "circ" ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, si a catalogat atitudinea Tarom drept "nesimtire" si "dezorganizare".

"Inteleg daca este vreme rea sa nu vina, dar ca o companie de stat sa nu aiba pilot pentru o cursa interna nu inteleg. I-am spus domnului ministru si cred ca nu este corect ce s-a intamplat, pentru ca erau multi turisti, familii cu copii mici care au stat doua ore si jumatate in aeroport ca sa afle dupa aceea ca nu pot decola", a spus Gheorghe Flutur.

El sustine ca pasagerilor li s-a spus initial ca este o intarziere de o ora si jumatate, iar dupa doua ore si jumatate un reprezentant al Tarom s-a prezentat in fata calatorilor spunandu-le ca este posibil fie sa mai intarzie un timp, fie sa se anuleze cursa din cauza unor intarzieri la decolare in cazul avionului care trebuia sa decoleze de la Sofia spre Bucuresti. Ulterior, reprezentantii companiei le-ar fi spus pasagerilor ca Tarom nu are pilot pentru cursa spre Suceava.

"Le-am facut un circ azi-noapte in aeroportul Otopeni de nu s-au vazut. Pana la urma, mi-au spus care era motivul: n-au piloti. Cum e posibil asa ceva la o companie de stat? L-am rugat pe domnul ministru sa analizeze ce se intampla in aceasta companie de stat", a afirmat Flutur.

Citeste si:
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Politicienii trăiesc mai mult decât restul oamenilor pentru că au venituri mai crescute şi beneficiază de tratamente medicale mai bune, arată un studiu întocmit de Universitatea din Oxford,...
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
REPER, noul partid înfiinţat de Dacian Cioloş şi mai mulţi europarlamentari de la PLUS, are noi membri. Fizicianul Cristian Presură și profesorul Ciprian Mihali, de la departamentul de...