Berceanu: Motivatiile tradatorilor ating penibilul

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 16:59
3529 citiri
Berceanu: Motivatiile tradatorilor ating penibilul

Senatorul PDL Radu Berceanu i-a atacat, luni, pe cei care au plecat din partid si au acuzat modul in care au fost tratati in partid, considerand ca sunt tradatori si asemenea explicatii sunt penibile.

"Ii consider cum am considerat intotdeauna de vreo 23 de ani incoace, drept tradatori, si tradatorii care au venit la noi, si care pleaca de la noi. Nu cred ca oameni care au avut o lunga traiectorie in partid, impanata cu foarte multe functii foarte importante, oferite de partid, cu sprijinul partidului, pot sa invoce chestiuni de astea - 'nu mai sunt confortabil in partid' sau orice altceva", a spus Berceanu.

El s-a referit mai ales la Sorin Frunzaverde si Mihaela Popa, fosti prim-vicepresedinte, respectiv vicepresedinte in PDL.

"Un politician reprezinta un crez sau o directie, care e urmat, crezut de mai multi sau mai putini. Cand faci schimbari, arati ca nu esti politician, esti un oportunist care a venit in politica pentru chestiuni personale.

Pentru astfel de chestiuni, nu exista alte cuvinte decat tradare sau tradatori. Sorin Frunzaverde a fost prim-vicepresedinte al partidului (...) el nu putea sa iasa sa spuna "conducerea n-a facut si n-a dres", pentru ca el era acolo. Sunt lucruri care ating penibilul. Mihaela Popa la fel, era vicepresedinte, nu era oprimata de deciziile partidului", a acuzat Berceanu.

Opozitia a continuat si joi incercarile de "racolare" a parlamentarilor Puterii, profitand de valul de nemultumiri din PDL.

PDL a mai pierdut un senator - Petru Filip vrea sa plece

Astfel, liderul senatorilor liberali Puiu Hasotti, anuntase, initial, pentru Ziare.com, ca senatorul PDL Marian Rasaliu si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in PNL, iar liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a anuntat ca noi parlamentari ai Puterii vor trece la Opozitie, in timp ce Petru Filip a anuntat ca vrea sa plece din PDL, iar informatiile pe surse spun ca va trece la PNL.

Informatia cu trecerea lui Rasaliu s-a dovedit insa a nu fi fost reala. Marian Rasaliu a infirmat categoric plecarea sa la PNL. "Singura adeziune pe care am semnat-o vreodata a fost cea la PDL", a precizat Rasaliu pentru jurnalistii care l-au asaltat cu intrebari la finalul sedintei birourilor reunite ale Parlamentului.

Eveniment Quarterly Report

Ce șanse are moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu să treacă. Condiția pusă de UDMR pentru a nu o vota
Ce șanse are moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu să treacă. Condiția pusă de UDMR pentru a nu o vota
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat din nou măsurile fiscale anunțate de Guvernul Ciolacu și a vorbit despre moțiunea de cenzură pe care o va iniția opoziția. Kelemen Hunor a...
România recunoaște căsătoriile între persoane de același sex încheiate într-o altă țară UE. Ce prevede proiectul adoptat de guvern
România recunoaște căsătoriile între persoane de același sex încheiate într-o altă țară UE. Ce prevede proiectul adoptat de guvern
Executivul a aprobat săptămâna aceasta proiectul de lege pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, care implementează în...
#Radu Berceanu tradatori penibil, #Berceanu tradatori PNL , #PDL