Berceanu: Sorin Apostu este suspendat din PDL, daca e arestat - va fi exclus

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 22:32
2292 citiri
Berceanu: Sorin Apostu este suspendat din PDL, daca e arestat - va fi exclus
Foto: B1 TV

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, retinut miercuri seara pentru 24 de ore, de procurorii DNA, sub acuzatia de luare de mita, este suspendat din PDL, a anuntat senatorul Radu Berceanu.

"In momentul de fata este suspendat din partid si, daca se va mentine arestul pentru 29 de zile, atunci va fi exclus. Ramane suspendat pana se da verdictul. Pana cand cauza pentru care a fost suspendat este lamurita favorabil", a declarat fostul ministru al Transporturilor, joi seara, la B1 TV.

Intrebat daca scandalul mitei de la Cluj-Napoca, in care este implicat un membru al PDL, strica imaginea partidului, Berceanu a explicat ca organizatia este, intr-adevar, zdruncinata de acuzatia de luare de mita, dar ca, totodata, acest caz clarifica multe zvonuri.

"Intr-un fel, il zdruncina (pe PDL - n.red.), dar il si intareste. Arata ca PDL este un partid care nu vrea sa aiba nicio imixtiune in justitie. Sigur ca e deranjant si creeaza o anumita problema de imagine. Dar demonstreaza si ca nu exista anchete dirijate, cum s-a spus, si ca sunt acuzati si oameni de-ai nostri. Demonstreaza ca, fata de altii, cum sunt cei din PSD, PDL nu a facut presiuni in justitie", a subliniat Berceanu.

Primarul Clujului, Sorin Apostu, retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, sub acuzatia de luare de mita, asteapta in libertate decizia magistratilor de la Curtea de Apel din oras, dupa ce ordonanta de retinere pentru 24 de ore, emisa pe numele sau, a expirat joi, la ora 20:50.

Procurorii DNA au precizat prin intermediul unui comunicat remis Ziare.com ca, in cursul anilor 2009-2011, in schimbul incheierii unor contracte - de asigurare a parcului auto al regiilor subordonate Consiliului local Cluj, respectiv de salubrizare a orasului, Sorin Apostu, in calitatea sa de primar, a pretins si primit sume de bani totalizand echivalentul in lei a 94.000 de euro.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#primar Cluj suspendat PDL, #Sorin Apostu suspendat PDL, #Berceanu Apostu suspendat PDL, #Sorin Apostu retinut mita , #PDL
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
auzi Apostule , fa cerere la ponta , ca ei au nevoie !