Radu Berceanu a fost reales presedinte al PD-L Dolj

Duminica, 28 Noiembrie 2010, ora 14:54
1581 citiri
Radu Berceanu a fost reales presedinte al PD-L Dolj

Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a fost reales, duminica, in functia de presedinte al organizatiei Partidului Democrat-Liberal Dolj, fiind votat de 419 delegati din cei 542 care au participat la lucrarile Consiliului de Coordonare Judetean Dolj.

Contracandidatul acestuia, deputatul Gelu Visan, a primit 113 voturi, cele mai multe provenind de pe Colegiul Bailesti, acolo unde acesta a candidat pentru postul de deputat. Lucrarile au fost supervizate de Adriean Videanu, prim-vicepresedintele PD-L.

In discursul sau, deputatul Gelu Visan a criticat activitatea si rezultatele obtinute la alegerile locale, parlamentare si prezidentiale de organizatia judeteana Dolj a Partidului Democrat-Liberal.

"Ce s-a intamplat de am ajuns la situatia de a nu avea performanta politica, la nivelul organizatiei judetene? Declicul a intervenit la alegerile pentru Consiliul Judetean. Din acel moment organizatia a inceput sa scada. Noi pentru prima data in istoria acestui judet am batut PSD la alegerile pentru Consiliul Judetean.

Din pacate, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean am pierdut la 20 si ceva de mii de voturi in spatele candidatului PSD. Dar, intr-o parte, avem 15 consilieri judeteni si va rog sa va numiti repede in gand daca ii cunoasteti. De cate ori ati vazut miniparlamentul din Dolj la dumneavoastra acasa?", a spus Gelu Visan in discursul sau, inainte de votul delegatilor.

Dusmanii PD-L

Dupa ce a fost reales Berceanu le-a spus participantilor la reuniune ca dusmanii partidului nu se afla in sala, ci in afara ei, si le-a cerut membrilor PD-L sa explice oamenilor efectele pozitive ale constrangerilor economice.

"Trebuie cu totii sa mergem impreuna. Dusmanii, adversarii nu se afla aici in sala, ci in afara si pentru lupta politica cu ei trebuie sa ne pregatim cu adevarat si sa fim puternici si uniti ca sa castigam.

Ne asteapta niste incercari grele si o perioada grea si am vrut sa fim in contionuare impreuna sa verificam ca putem sa explicam oamenilor de ce, putem sa aratam oamenilor, care sunt efectele pozitive ale acestor doi ani de constrangeri si sa avem succesul electoral pe care il meritati, pe care il meritam", a declarant Radu Berceanu, dupa aflarea rezultatelor votului.

Berceanu a mai precizat ca, in urmatoarele luni, filiala doljeana a PD-L trebuie sa isi identifice candidatii pentru alegerile locale.

Citeste si:
Rafila, despre relaxarea restricțiilor: „Nu putem să avem niciun fel de toleranţă la respectarea regulilor”
Rafila, despre relaxarea restricțiilor: „Nu putem să avem niciun fel de toleranţă la respectarea regulilor”
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 8 decembrie, în şedinţa de Guvern, că introducerea măsurilor de relaxare pentru perioada Sărbătorilor ar trebui să vină şi...
Ajutor de peste 130 milioane de euro oferit se stat marilor companii consumatoare de energie. „Vom trece iarna cu bine”
Ajutor de peste 130 milioane de euro oferit se stat marilor companii consumatoare de energie. „Vom trece iarna cu bine”
Peste 130 milioane de euro au fost alocate marilor consumatori de energie, a anunțat miercuri, 8 decembrie, Ministerul Energiei. Ministrul de resort, Virgil Popescu, dă asigurări că vom...