Ziare.com

Mihail Dumitru a preluat portofoliul Agriculturii de la interimarul Berceanu

Miercuri, 23 Decembrie 2009, ora 19:14

   

Mihail Dumitru a preluat portofoliul Agriculturii de la interimarul Berceanu
Mihail Dumitru, a preluat, miercuri seara, portofoliul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale de la Radu Berceanu, ministrul care a asigurat interimatul institutiei.

"Este de fapt un inceput de predare-primire, pentru ca in zilele urmatoare vom mai avea de discutat mult lucruri si multe proiecte. In putinul timp pe care l-am petrecut la conducerea acestui minister, am constatat ca e un minister foarte greu, cu lucruri care, din punctul meu de vedere, ar trebui tratate cu o alta abordare, mai ales in conditiile in care sper ca avem si o pila la Bruxelles", a declarat Radu Berceanu.

Mihail Dumitru a declarat ca este la curent cu probleme din minister, adaugand ca va incepe sa lucreze la rezolvarea acestora in cel mai scurt timp. Legat de "pila" de la Bruxelles, Dumitru a spus ca faptul ca functia de comisar european pe agricultura este ocupata de un roman este un avantaj, dar va fi si o mare responsabilitate pentru Romania.

"Sunt multe probleme de rezolvat in acest minister pe care il cunosc de aproape 20 de ani. Sper sa reusesc cu echipa de aici, cu colegii de aici, pe o foarte mare parte ii cunosc, cred ca avem o relatie de incredere, sa le rezolvam. Vom incepe din seara asta si sper se fie un mandat de succes", a spus Dumitru.

Acesta a adaugat ca va apela la Radu Berceanu pentru a-i impartasi din experinta sa de ministru. Mihail Dumitru, propus pentru functia de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a fost validat, marti, de comisiile de specialitate ale Parlamentului, cu 58 de voturi pentru si o singura abtinere.

Sursa: rNews

Articol citit de 619 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor