Radu Munteanu are 37 de ani si este candidatul PNL pentru Camera Deputatilor in Colegiul 25 Drumul Taberei. Povestea lui Radu este povestea noastra, a tuturor celor care ne-am petrecut anii copilariei sub comunism. Este povestea unui pusti normal, crescut si educat in spiritul de atunci, bucuros sa cunoasca lumea si sa o schimbe.

„Cu o mama profesoara de liceu si un tata radiolog, ma situam in categoria celor bine crescuti, dar in afara sistemului de privilegii generat de nomenclatura. S-a intamplat sa cresc intr-o familie unita si, fiind singurul copil, am avut parte de atentia si indrumarea mai multor generatii”, povesteste Radu.

In copilarie, nu a cunoscut internetul sau mall-urile, dar urmarea cele doua ore de „Album duminical”. Pentru el, fericirea suprema o reprezenta joaca in aer liber, iar daca acest lucru insemna fotbal, „Prinselea” sau „Hotul si vardistii”, atunci era o zi perfecta. „Am copilarit pe vremea comunismului, cand cartierul era plin de mai multa verdeata decat acum si nici nu erau reclame. Nici Coca-Cola, nici Snickers. Nici carne si nici oua in magazine, nici macar magazine”, isi aminteste Radu.

Aceste lucruri nu l-au impiedicat insa sa viseze la o zi mai buna, cand va trai altfel: in libertate, demnitate si prosperitate. „Era un cantec pe atunci, „Noi in anul 2000/Cand nu vom mai fi copii...”, al nostru era!. Visam la o alta lume, ca voi trai altfel, cand voi creste mare, cum auziseram ca traiesc altii, mai bine.

Link-uri utile:

Radu Horatiu Munteanu
Radu Horatiu Munteanu

Data nasterii: 4 august 1971

Cariera:  Director, cadru didactic, manager

Evenimente importante:  Candidatura PNL in Bucuresti

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Radu Horatiu Munteanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.