Averea lui Mazare, in atentia ANI

20 Februarie 2012 - Averea lui Mazare, in atentia ANI

Averile primarului Radu Mazare, presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, si prefectului Claudiu Palaz vor intra in vizorul Agentiei Nationale pentru Integritate (ANI).

Radu Mazare Constanta avere

Top 3 știri din presa centrală

AUR mai pierde un deputat: ”Este important să fii ferm în convingerile tale politice şi să îţi urmezi viziunea”
Deputatul de Arad Vasile Nagy a anunţat miercuri, 29 martie, că părăseşte grupul parlamentar AUR, urmând să activeze ca neafiliat, pentru...

Reacția lui Marcel Ciolacu după ce social-democrații au votat pragul valoric pentru abuzul în serviciu: ”PSD rămâne consecvent”
Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu, a reacționat miercuri, 29 martie, după scandalul provocat de...

Raluca Turcan, despre pragul de 250.000 de lei pentru abuz în serviciu votat în Senat: „O greșeală care trebuie corectată”
Fostul ministru PNL al muncii Raluca Turcan a reacționat miercuri, 29 martie, după ce Senatul a votat un amendament la un proiect de lege care...
  1. Șefa dintr-un mare spital, prinsă că dormea pe perne umplute cu bani. A făcut avere mutând asistente dintr-o secție într-alta și angajând pe șpagă
  2. Câte găini pot fi crescute într-o curte? Disputa câștigată de un cetățean acuzat că are prea multe păsări pe proprietate
  3. Gruparea care distruge meciurile României, creată de George Simion. "Dacă vreți să înțelegeți rolul AUR, luați aminte la ce s-a petrecut aseară" VIDEO
  4. Marea prescripție. Cine sunt judecătorii de la Înalta Curte care au dat o hotărâre cu dedicație pentru mii de infractori. Magistrat: „Deciziile CCR nu sunt legi”
  5. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  6. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  7. ”Trăim ca niște babuini”. Declarațiile unui oligarh rus care ar putea stârni nervozitatea Kremlinului
  8. Înșelătoria care face victime în toată țara. "Ești cu familia în casă și e păcat să ne certăm, noi suntem mereu în zonă"
  9. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  10. Anunțul de închiriere a unei garsoniere în Cluj-Napoca face deliciul internetului: "E bună pentru când aveți certuri în familie"