Radu Mazare, la un pas sa iasa din "beciul domnesc" (Video)

Vineri, 22 Mai 2015, ora 08:56
3507 citiri
Radu Mazare, la un pas sa iasa din "beciul domnesc" (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei, ar putea scapa de "beciul domnesc", asa cum a numit chiar el arestul central al Capitalei.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, joi seara, sa inlocuiasca masura arestului preventiv cu arest la domiciliu pentru Mazare. Decizia nu este, insa, definitiva si poate fi atacata cu recurs de procurorii DNA, potrivit B1 TV.

Radu Mazare nu scapa de "beciul domnesc". Ramane in arest inca 30 de zile

Pana la ramanerea definitiva a sentintei, Mazare mai ramane la "beciul domnesc".

De ce a ajuns Mazare la "beciul domnesc" - Motivarea arestarii preventive

Ce acuzatii i se aduc lui Radu Mazare

Primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost arestat in 2 aprilie, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Tot atunci a fost emis un mandat de arestare si pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky, insa acesta era deja arestat preventiv intr-un alt dosar.

Radu Mazare este acuzat ca, in perioada 2006 - 2009, beneficiind de ajutorul lui Strutinsky, a solicitat si primit circa doua milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare construirii unor mall-uri in Constanta.

Sumele de bani au fost transferate sub forma unor contracte de publicitate fictive incheiate de reprezentantii societatii respective cu o firma controlata de Mazare, atat direct, cat si prin intermediul lui Strutinsky, potrivit procurorilor.

Dupa 15 ani, Radu Mazare nu mai e primar al Constantei (Video)

Radu Mazare a fost suspendat in 6 aprilie din functia de primar al municipiului Constanta, pe care o ocupa de 15 ani. Ordinul de suspendare a fost dat atunci de prefectul Constantin Ion.

Radu Mazare a fost trimis in judecata, in 3 aprilie, de DNA Constanta, intr-un alt dosar in care este cercetat pentru vanzarea unor terenuri din Mamaia la preturi subevaluate, procurorii stabilind ca in acest caz bugetul Primariei Constanta a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu Mazare arest domiciliu, #Radu Mazare arestat beciul domnesc , #arestat