Radu Mazare: Toti se gandesc dimineata peste cine mai intra mascatii

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 11:23
4644 citiri
Radu Mazare: Toti se gandesc dimineata peste cine mai intra mascatii
Foto: stiripesurse.ro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca perchezitiile de marti ale procurorilor DNA la domiciliul sau, Primarie si alte adrese au legatura cu cartierul de locuinte sociale Henri Coanda si a acuzat prigoana declansata impotriva sa.

"Anchetele sunt legate de situatia generala din Romania, de aceasta prigoana care a inceput si e exacerbata la Constanta de aceasta pierdere a privilegiilor (din Portul Constanta, n.r.) ", a declarat Radu Mazare, care a spus ca el se afla in Bucuresti, impreuna cu mama sa, si ca va reveni in Constanta in cursul zilei.

"Eu sunt la Bucuresti, la premiile din turism. Eram laudat pentru ce am facut si, in acest timp, pe banii statului, institutiile statului imi dau tarcoale. Nu asta fac in tara lui Basescu? (Procurorii, n.r.)... cauta documente, bani si conturi offshore", a povestit primarul Constantei.

Edilul sef al Constantei sustine ca situatia este intolerabila si ca functionarii din administratie traiesc intr-o teama perpetua.

"Ceea ce se intampla in Romania nu se intampla nici pe vremea lui Ceausescu. Toti se gandesc dimineata peste cine mai intra mascatii", a spus la Digi 24 primarul Constantei, care a dezvaluit ca i s-a deschis un dosar nou de catre DNA, privind cartierul social Henri Coanda.

Perchezitii acasa la Radu Mazare si la Primaria Constanta

Edilul sef al Constantei a sustinut insa ca este nevinovat. "In legatura cu construirea cartierul Henri Coanda, din punctul meu de vedere am respectat toate actele normative din Romania", a mai declarat Radu Mazare.

"Acolo e construit cu 270 euro/mp si cu 294 euro/mp cu tot cu frigider, paturi, mobilier. Eu cred ca la sumele astea nu se construieste nicaieri pe planeta asta. Deci si-asa a iesit in paguba constructorul.

Este o licitatie facuta conform tuturor reglementarilor de o societate a primariei de administrare a domeniului public si privat, unde actionar e integral Consiliul Local. Nu am fost la licitatie. Proiectul e initiat de mine si sunt mandru ca stau 3500 de oameni in case", a adaugat primarul Constantei.

"Din 2005 ma hartuiesc. Au vrut sa il lege pe Constantnescu Nicusor. Au fost nu stiu cate infirmari. Ar trebui sa raspunda si ei pentru ce fac", a mai spus Mazare.

Procurorii DNA au inceput, marti dimineata, o serie de perchezitii la 12 adrese din Constanta, Bucuresti si Dambovita, intr-o ancheta care vizeaza posibile fapte de coruptie. Printre adresele vizate sunt locuinta primarului Municipiului Constanta, Radu Mazare, si Primaria Constanta.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Radu Mazare ancheta DNA mascati, #Mazare perchezitii DNA mascati, #Mazare DNA mascati prigoana , #DNA