Mazare: Punctul de vedere al lui Geoana m-a facut sa ma simt barbat

Marti, 29 Septembrie 2009, ora 23:12
1928 citiri
Mazare: Punctul de vedere al lui Geoana m-a facut sa ma simt barbat

Presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat marti, in cadrul congresului extraordinar al PSD Constanta, ca decizia presedintelui partidului, Mircea Geoana, in cazul Nica, l-a facut sa se simta barbat, "de data acesta".

"Lucrurile bune trebuie intotdeauna apreciate si respectate, iar presedintele nostru, Geoana, ca si domnul Iliescu, au avut un punct de vedere extrem de raspicat si de clar, care cred ca v-a facut si pe dumneavoastra, cum m-a facut si pe mine, sa ma simt barbat, de data asta", a spus Mazare.

"Eu zic ca nu puteam sa mergem in continuare la remorca si tefeliti in toate felurile de la Cotroceni, pentru ca terfelirea asta se simte pe strada, din pacate, si in buzunarul oamenilor", a mai spus Mazare.

Primarul Constantei a adaugat ca, dupa 20 de ani, a ajuns sa laude pozitia lui Ion Iliescu. Acesta a facut public un aspect al intalnirii PSD de luni.

Am ajuns sa-l laud pe Iliescu!

"La un moment dat, ne spuneam punctul de vedere. Ii spuneam domnului presedinte Geoana ca ajunge cu umilinta pe care ne-o face Basescu. Este clar si evident jocul politicianist pe care il face. Este cert scandalul pe care il genereaza, pentru ca el se alimenteaza numai din scandaluri. Spuneam ca din punctul meu de vedere pozitia noastra trebuie sa fie foarte clara, scurta si concisa."

"Dupa ce am terminat eu de zis, domnul Iliescu scoate niste hartii si zice: << Dati-mi voie sa va citesc pozitia mea >>. Extrem de clara, de scurta, de la obiect. Am inceput sa-l laud: Bravo, bravo, bravo! Si m-am uitat la mine, zic << ia, uite, cum am ajuns, dupa 20 de ani, sa-l laud pe Iliescu! >>", spune Mazare.

Mircea Geoana a reafirmat, marti, dupa intalnirea cu Traian Basescu, intentia PSD de a se retrage din Guvern in cazul remanierii ministrului Dan Nica si l-a acuzat pe seful statului ca a mimat medierea, propunand pentru MAI un independent. Geoana a mai pus ca el crede ca presedintele Traian Basescu este deja hotarat sa procedeze la remanierea lui Dan Nica, ceea ce va echivala cu ruperea protocolului.

#Radu Mazare, #Mazare Geoana barbat, #punct vedere Geoana , #Mircea Geoana