Radu Mazare: Vreau ca Ponta sa aiba mai mult sange

Duminica, 21 Februarie 2010, ora 22:15
3442 citiri
Radu Mazare: Vreau ca Ponta sa aiba mai mult sange

Fericit ca Victor Ponta, cel pe care l-a sustinut, a castigat alegerile pentru sefia PSD, Radu Mazare a spus ce isi doreste acum de la "micul Titulescu" - sa aiba mai mult sange decat a avut Mircea Geoana.

"Vreau ca Ponta sa aiba mai mult sange, sa fie mult mai combativ, sa ia deciziile mult mai repede, sa fie mult mai ferm, sa le vorbeasca mai mult oamenilor despre problemele Romaniei, sa vorbeasca pe limba lor", a trecut Mazare repede in revista ceea ce asteapta de la noul presedinte.

Radu Mazare se retrage si il sustine pe Victor Ponta

Intrebat ce va cere in schimbul sustinerii pe care i-a acordat-o sambata la Congres lui Ponta, Mazare a spus ca nu e ahtiat dupa functii.

"Eu nu sunt bolnav dupa functii, daca as fi fost nu as fi renuntat la candidatura", a mai spus primarul constantean.

Dedicatie de fericire ca Ponta atrage tineri

Radu Mazare a sarbatorit inca din noaptea de sambata spre duminica victoria lui Ponta, intr-un club din Constanta, unde i-a dedicat melodia "Comandante Che Guevara".

Dedicatie de la Mazare pentru Ponta: "Comandante Che Guevara"

Mazare a povestit ca a facut acest gest pentru ca la intrarea in club mai multi tineri l-au felicitat si s-au aratat foarte fericiti de rezultatul Congresului PSD, lucru ce demonstreaza ca Ponta poate sa atraga si acea parte a electoratului pe care partidul nu a reusit niciodata sa o acceseze - tinerii.

"Tinerii sunt entuziasmati de schimbarea facuta in PSD. Dedicatia a fost pentru toti tinerii care erau in momentul ala in club cu mine. Che Guevara este un personaj pe care il admir, ii admir pe toti revolutionarii. Cred ca daca eram in Cuba in anii aia as fi fost revolutionar", a mai spus Mazare.

Citeste si:
Nicolae Ciucă, despre stabilitatea coaliției de guvernare: „Relaţia cu PSD, cu UDMR, sunt cât se poate de funcţionale”
Nicolae Ciucă, despre stabilitatea coaliției de guvernare: „Relaţia cu PSD, cu UDMR, sunt cât se poate de funcţionale”
În ciuda tensiunilor din ultimele săptămâni, președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat vineri, 27 mai, după ședința Consiliului Național al liberalilor, că relația cu PSD și UDMR sunt...
Dănileț și Absurdistanul cleptocrat românesc
Dănileț și Absurdistanul cleptocrat românesc
Din două una. Ori acea parte din CSM care a votat expulzarea din magistratură a lui Cristi Danileț pentru a doua oară în răstimp de mai puțin de un an s-a smintit. Ori e coruptă până în...