Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Mazare: Aia de la Justitie sunt niste fricosi, daca nu modifica legea ANI, Ponta sa-i schimbe

Marti, 13 August 2013, ora 16:01
3466 citiri
Mazare: Aia de la Justitie sunt niste fricosi, daca nu modifica legea ANI, Ponta sa-i schimbe
Foto: observator.ro

Primarul Constantei, Radu Mazare, vrea neaparat schimbarea legii ANI si ii acuza pe cei de la Ministerul Justitiei ca se tem de MCV si Europa. In plus, Mazare ii transmite premierului Ponta ca daca se teme sa schimbe legea ANI, atunci ministrul Justitiei trebuie demis.

La finalul sedintei Consiliului Local Municipal, Radu Mazare a declarat ca legea ANI "este prost facuta si n-are logica", pentru ca, in opinia sa, primarul sau presedintele de Consiliu Judetean trebuie sa reprezinte consiliul local in regia in care consiliul este actionar.

"Dupa parerea mea, legea este proasta, ea trebuia modificata - si acum iar o sa puneti 'bip', - iar aia de la Ministerul Justitiei (sunt, n.red.) niste c***ciosi, niste fricosi, mai exact. Pentru ca le e frica de MCV, de Europa si asa mai departe", a declarat Mazare, citat de Ziua de Constanta.

Mai mult, primarul Constantei a spus ca se va cere in partid schimbarea ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc.

"Da, cred ca da. Cred c-o sa-i ceara ceilalti, pe care-i arde mai tare. Probabil c-o sa-i ceara. Eu, sigur, o sa-i spun primului ministru. Inteleg ca-i o sedinta, nu stiu cand, si-o sa-i spun. Nu-i cere nimeni sa apere, sa intervina in dosare, sa schimbe procurori. Ii cere sa schimbam o chestiune care nu-i logica dintr-o lege. Daca lui ii e frica, atunci n-are ce cauta acolo", a subliniat Radu Mazare.

Nu este prima oara cand primarul Constantei il jigneste pe ministrul Justitiei, el facand o declaratie similara in urma cu doua zile.

"Pe mine m-a verificat ANI daca am casa in Brazilia. Nu mi-au spus pana acum daca au gasit ceva, pentru ca raspunsul este negativ. E proasta legea 161/2003. Niste c***ciosi aia de la Ministerul Justitiei, le este frica. Nu stiu cine a vizat, dar sunt niste c***ciosi, in sensul de fricosi. Lucrurile trebuie sa fie de bun simt in general in viata lucrurile trebuie sa fie de bun simt", a declarat Radu Mazare in urma cu trei zile, relateaza Ziua de Constanta.

Victor Ponta s-a intors marti din concediu si a avut mai multe intalniri cu ministri, dar si cu presedintele PNL Crin Antonescu. Unul dintre subiectele intens dezbatute in presa din ultimele zile este solicitarea primarilor USL adresata Guvernului cu scopul de a-i scapa pe alesii locali declarati incompatibili de efectele legii, in caz contrar ei atentionand ca vor organiza proteste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Mazare Cazanciuc cacaciosi, #Mazare Ministrul Justitiei ANI, #Mazare Ministrul Justitiei fricos , #primar Constanta