Mazare, despre Udrea: Sa dea banii! Atat vreau si-i dau...nu-i dau nimic

Sambata, 13 August 2011, ora 20:23
1795 citiri
Mazare, despre Udrea: Sa dea banii! Atat vreau si-i dau...nu-i dau nimic

Primarul Constantei, Radu Mazare, a replicat intepaturilor ministrului Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, care il numise "surfist" si "cheguevarist", dupa ce edilul o atacase prima data pe tema cazinoului din Constanta.

"Sa dea banii! Atat vreau si-i dau...nu-i dau nimic! Sa comenteze si sa dea banii!", a declarat Radu Mazare pentru Adevarul.

Cu o seara inainte, Elena Udrea spusese ca va renova cazinoul din Constanta pe banii ministerului, nu va cumpara aceasta cladire pe un leu, cum ceruse Radu Mazare.

"Aud insa ca acum marele surfist cheguevarist (cum vine asta, numai el poate sa ne explice) al Romaniei este nemultumit. Doua sunt motivatiile principale ale furiei primarului Constantei. Pe de o parte, ca, in conditiile date, nu mai poate el face ce vrea cu Cazinoul, nu mai da Cazinoul baietilor lui din imobiliare.

Pe de alta parte, pentru ca asa demonstram ca administratia centrala, ministerul asta de care tot se chinuie el sa faca misto, face mai multe lucruri pentru Constanta decat "brazilianul".

(...)Garantez inca o data ca ministerul se va implica in renovarea Cazinoului, fie ca-i place, fie ca nu-i place primarului de acolo. Cladirea are o prea mare importanta pentru a putea fi lasata in continuare in paragina. Anul trecut a implinit 100 de ani existenta in forma actuala, dupa ce inainte mai existase o cladire de lemn pe acelasi amplasament si cam cu aceeasi destinatie", a scris pe blog Elena Udrea.

Udrea renoveaza cazinoul din Constanta fie ca-i place sau nu lui Mazare

Inainte de asta, Mazare se aratase nemultumit ca Elena Udrea vrea sa-i dea 10 milioane de euro pentru a repara cazinoul si a atacat-o intr-un limbaj colorat, numind-o "madam Udrea", "Nuti" si spunand ca stie el de ce merge ministrul Dezvoltarii la Cotroceni.

Mazare despre Udrea: Vrea sa-mi dea cu tifla cu 10 milioane de euro

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Udrea Mazare bani, #Mazare Udrea cazinou Constanta , #primar Constanta