Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mazare nu mai vrea la primaria Constanta: Deja a inceput batalia pentru scaunul sau

Duminica, 22 Martie 2015, ora 19:27
3006 citiri
Mazare nu mai vrea la primaria Constanta: Deja a inceput batalia pentru scaunul sau
Foto: Ziua de Constanta

Doi membri PNL si-au anuntat dorinta de a intra in cursa interna a partidului pentru candidatura la primaria Constanta, dupa ce primarul Radu Mazare a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat.

Unul dintre doritori este Iustin Fabian Roman, consilier in Consiliul Local Municipal Constanta din partea vechiului PDL, care si-a anuntat, duminica, intentia de a intra in competitia interna a PNL, informeaza Ziua de Constanta.

Politicianul nu si-a anuntat candidatura in partid, ci numai in presa, si a anuntat ca s-a sfatuit cu familia si cu senatorul Gigi Chiru, co-presedintele PNL Constanta, inainte de a lua aceasta decizie.

Cuget Liber scria, sambata, ca si presedintele interimar al PNL Constanta, Robert Boroianu, a anuntat ca intentioneaza sa candideze oficial la Primaria Constanta.

"Sunt pregatit sa particip la o competitie interna in cadrul partidului si sper sa indeplinesc conditiile stabilite de partid pentru a fi candidatul PNL in cursa pentru Primaria Constanta", a scris Boroianu pe Facebook.

Acesta a mai explicat ca "nu sunt insa adeptul gesturilor pentru o zi si de aceea am considerat ca este nevoie mai intai sa-mi consolidez o echipa, sa cunosc municipalitatea si problemele ei, sa-mi pregatesc un proiect pe baza caruia sa lucram. Acesta este si motivul pentru care, pana la acest moment, nu am pus accentul pe notorietate, ci pe constructie. Prin proiectul nostru vrem sa le oferim constantenilor solutii concrete pe perioade indelungate. Trebuie sa renuntam la metodele de moment pentru rezolvarea problemelor constantenilor, avem nevoie de strategii elaborate si pertinente pentru o constructie reala si de durata in municipiul Constanta, care sa conduca la dezvoltarea orasului nostru si bunastarea constantenilor".

Robert Boroianu este cunoscut ca patron al firmei de mezeluri "Gepeto". El a preluat conducerea Organizatiei Municipale a PNL Constanta in luna august a anului trecut.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#candidati PNL primarie Constanta, #PNL candidatura primarie Mazare , #primar Constanta