Mazare: O delegatie de americani si-a exprimat intentia de a cumpara Cazinoul

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 20:38

   

Mazare: O delegatie de americani si-a exprimat intentia de a cumpara Cazinoul
Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat ca va organiza o licitatie internationala pentru vanzarea Cazinoului si ca o delegatie americana si-a exprimat deja intentia de a-l cumpara.

"Cazinoul va reveni municipalitatii, intrucat Guvernul nu s-a apucat de lucru intr-un an de zile, asa cum era prevazut in hotararea de Consiliu, in momentul in care am transferat Cazinoul. O sa demaram procedaura de vanzare prin licitatie internationala. O delegatie de americani a venit sa-si expime intentia pentru a cumpara cazinoul", a spus primarul.

Mazare a mai spus ca Primaria a alocat bani pentru o minima conservare a obiectivului. Acesta a afirmat ca valoarea Cazinoului va creste prin reabilitarea zonei peninsulare a orasului Constanta si a mentionat ca doreste, in plus, crearea unei zone fiscale speciale pentru cazinouri in Constanta, Mamaia si Sulina.

"Sunt doua aspecte majore. Unu: toate investitiile pe care noi le facem in zona municipala vor creste valoarea acestui obiectiv. Doi: sunt in studiu de a reusi sa fac o zona fiscala speciala pentru cazinouri in zona Constanta, Mamaia si Sulina.

Am avut aceasta discutie cu premierul, mi-a lasat liberatatea sa studiez aceasta zona fiscala speciala pentru cazinouri, cu o singura mentiune: sa nu intra in contradictie cu reglementarile europene", a spus Mazare.

Primarul Constantei a precizat ca pietele pe care vrea sa le acceseze prin cazinouri sunt Turcia si Rusia, unde cazinourile sunt interzise.

Primarul a facut declaratiile in cadrul unei conferinte de presa care a avut ca tema reabilitarea zonei peninsulare. La eveniment a fost prezent si Puiu Hasotti, ministrul Culturii.

"Conform legii, primaria are totala libertate de a face ceea ce crede de cuviinta si ceea ce crede ca este mai bine cu Cazinoul", a spus Hasotti.

"Eu cred ca, dupa 22 de ani, chestiunea cu 'nu ne vindem tara' trebuie sa dispara si din constiinta si din apucaturile noastre politice. Tot ce este bun pentru comunitate trebuie facut indiferent ca o face un investitor roman sau strain", a mai spus Hasotti.
Sursa: rNews

Articol citit de 1818 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
MosGerila
rank 5
Deschid americanii un lacas pentru votantele din decembrie?
O casa plina de toleranta?
Tragicomedian
rank 2
Americanii Corleone, Trafficante si Gambino...
... sunt foarte interesati sa cumpere cazinoul. La cat e Mazare de fasolit, orice infractor e investitor.
magdas
rank 4
usl-ul o tine numai in greseli..
Suntem de tot rasul daca niste americani o sa cumpere cazinoul din Constanta... Dupa ce ca s-a facut o mare greseala pentru ca s-a trecut in subordinea primariei constanta asta ar mai lipsi, sa-l cumpere americanii.... inca o gogoasa a guvernului Ponta...
MacGigi
rank 5
Am auzit ca Mazare deschide o scoala de fete. Mari?
Mici?
Te-o
rank 5
Mafiotul Constantei Mazare:niste americani vor sa cumpere cazinoul
Misteriosul grup a ramas in ceata!
Mazare va organiza licitatii... dupa...alegeri!
pana atunci,misteriosul grup american(doar nu era sa fie din Uganda!!!)va dispare si va fi dat uitarii!!!
Totul dupa alegeri!!!!Curata transparenta!
Mai apare si "liberalul"Hasotti,dupa care Mazare poate face ce vrea cu Cazinoul!!!!
Are dreptate A.Serban:tara este condusa de derbedei!!!Teo
next777
rank 1
Cata spaga ei boschetarule de primar ordinar???
Prosti si Constantenii,si-au ales un iddiioot primar.
Rafalle
rank 5
Noutati pe Frontul Furturilor din Est
Lasati-l sa faca ce-o vrea! Acest "independent" a facut parcare in centrul orasului din faimosul Hotel Continental. Teatrul de Stat din Kustembul e flancat de carciumi. Bine ca nu i s-a pus pata pe Fantasio.Ce bordel ar fi iesit!? Noua arhitectura a Magazinului Tomis e similar unei conserve de pate la oferta. Sa i se dea "investitorului" si statia de troleibuz 42 cu tot cu edificul roman, mai ales ca au baza solida din ciment antic amestecat cu cenusa vulcanica de neclintit la mai bine de 2000 de ani. O intrebare insa nu-mi da pace: Care va fi Taxa de Orar ptr acest "stabiliment". Vorbim de un retard care a golit orasul de oameni tineri, l-a umplut de pensionari. Sub conducerea lui maiastra cam 50% din locurile de munca au disparut...Ca si basescu e ferm convins ca economia se tine cu taximetristi in loc de doctori si ospatari in loc de sudori. Un plasator de dame ...e aur curat in ochii lui, vesnic pofticiosi!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor