Ziare.com

Procesul lui Mazare, reluat la Curtea de Apel Bucuresti

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 08:14

   

Procesul lui Mazare, reluat la Curtea de Apel Bucuresti
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti reiau, miercuri, procesul in care primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, este judecat pentru abuz in serviciu, dupa ce au amanat cazul, pe 3 februarie, deoarece unul dintre avocatii inculpatilor din acest dosar nu s-a putut prezenta la termen.

Procesul a mai fost amanat si pe 14 octombrie 2009, deoarece nu a fost indeplinita procedura cu unul dintre inculpati. La acel termen, avocatii a doi dintre inculpati, Elena Stefanescu si Laura Mariana Lese, le-au cerut judecatorilor efectuarea unor expertize medicale, intrucat sunt bolnave si nu se pot prezenta la proces.

Intre timp, Elena Stefanescu a decedat, iar mostenitorul acesteia nu a depus in instanta actul care sa-i ateste calitatea respectiva.

Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis in judecata de procurorii DNA, alaturi de alte 36 de persoane, in legatura cu restituirea si atribuirea nelegala a unor intinse suprafete de teren intravilan din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

Potrivit DNA, prin faptele savarsite de cei 37 de inculpati in aceasta cauza s-ar fi cauzat un prejudiciu in valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane de euro reprezinta prejudiciu in dauna statului si 36,16 milioane de euro prejudiciu in dauna municipiului Constanta.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 519 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor