Radu Mazare: Mamaia va gazdui un festival international al cluburilor

Miercuri, 13 Februarie 2013, ora 20:50
2102 citiri
Radu Mazare: Mamaia va gazdui un festival international al cluburilor

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat ca statiunea Mamaia va gazdui in aceasta vara un festival international al cluburilor, iar o mica parte din ceea ce se va intampla atunci va fi prezentata cu ocazia Targului de Turism al Romaniei.

"Voi fi prezent (n.r. - la Targul de Turism) cu o pastila din ceea ce va fi carnavalul din vara asta, cu ceva vestimentatie, ceva costume si cu evenimentele care vor fi pregatite pentru vara asta. In legatura cu evenimentele, pot sa va spun ca va fi festivalul international al cluburilor. Va avea loc in iunie si cluburi din Monte Carlo, Hong Kong, Moscova, Miami vor fi prezente aici si vor avea cate o noapte in cate un club romanesc. Deci va fi clubul romanesc si clubul din tara respectiva care va veni cu costume, cu DJ, cu animatori, cu spectacolul lor", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Radu Mazare.

El a precizat ca tematica aleasa pentru prezenta la Targul de Turism al Romaniei este inspirata din Ulise si din Legendele Olimpului.

Primarul a spus ca deocamdata nu stie costurile exacte la care se ridica organizarea festivalului cluburilor, dar suma respectiva urmeaza sa fie impartita intre autoritatile locale si agentii economici.

Radu Mazare a fost intrebat si ce se intampla cu secretarul de stat de la Turism propus de PSD Constanta si a mentionat ca lucrurile inca nu sunt clare, dar se afla pe drumul cel bun.

"Am avut o discutie cu doamna Grapini. Lucrurile sunt in regula, sunt de colaborare, daca nu tip, inseamna ca sunt in regula, sa vedem cum o sa se aseze lucrurile. Propunerea ramane, s-ar putea sa fie presedinte, s-ar putea sa fie vicepresedinte a Autoritatii pentru Turism, exista si functie de vicepresedinte, care se va ocupa, daca va fi vicepresedinte, de ceea ce inseamna litoral", a afirmat Mazare.

Pentru aceasta functie, PSD Constanta a nominalizat-o pe Mirela Matichescu, proprietara unui club de pe litoral.

Citeste si:
Parlamentarii fideli lui Ludovic Orban, mesaje împotriva unei alianțe cu PSD. Ionel Dancă anunță plecări din partid
Parlamentarii fideli lui Ludovic Orban, mesaje împotriva unei alianțe cu PSD. Ionel Dancă anunță plecări din partid
Parlamentari susţinători ai lui Ludovic Orban au transmis, vineri, mesaje în care le cer preşedintelui Klaus Iohannis şi preşedintelui PNL Florin Cîţu să nu accepte susţinerea din partea...
Ciucă l-a propus pe Rareș Bogdan pentru ministerul Apărării. Negocieri dure pentru ministere SURSE
Ciucă l-a propus pe Rareș Bogdan pentru ministerul Apărării. Negocieri dure pentru ministere SURSE
Într-o discuție cu Florin Cîțu despre componența guvernului, premierul desemnat Nicolae Ciucă l-a propus pe Rareș Bogdan pentru ministerul Apărării, susțin surse politice pentru...
Sursa: MEDIAFAX