Radu Mazare promoveaza Romania costumat in Ulise

Luni, 11 Martie 2013, ora 23:07
3070 citiri
Radu Mazare promoveaza Romania costumat in Ulise
Foto: Arhiva

Primarul Constantei, Radu Stefan Mazare, va participa la show-ul "Legendele Olimpului", de la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, costumat in Ulise, alaturi de presedinta Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, costumata in Medusa, pentru promovarea evenimentelor de pe litoralul romanesc, potrivit unui comunicat transmis, luni, de Asociatia Litoral - Delta Dunarii.

Editia de primavara a TTR se va desfasura in perioada 14-17 martie 2013, la Romexpo, iar show-ul "Legendele Olimpului", care va avea loc dupa deschiderea oficiala a targului, va promova Fashion Tourism Summer Festival, ce se va desfasura in perioada mai-septembrie, in toate statiunile de pe litoralul romanesc.

"Cu siguranta, standul Asociatiei Litoral - Delta Dunarii va fi considerat unul de impact - ma refer aici atat la vizualul standului, cat si la toate actiunile care se vor desfasura aici, prezenta primarului Radu Stefan Mazare atragand cu certitudine simpatia multora.

Speram ca aducerea a cat mai multor actiuni de acest gen pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii va avea ca rezultat atragerea turistilor romani, dar si a celor straini. Promitem un sezon 2013 in forta, in care vom depasi recordul de turisti al anului trecut", a declarat presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.

De asemenea, la TTR vor fi promovate Festivalul Antic Tomis, Festivalul Antic Callatis si Raliul Deltei 2013, precum si ofertele speciale realizate pentru targul de turism.

Litoralul si Delta Dunarii vor fi promovate de Asociatia Litoral - Delta Dunarii, Primaria Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Consiliul Judetean Tulcea, Primaria Mangalia, Asociatia Patronala Mamaia, Patronatul Firmelor din Turism "Ion Movila" Eforie-Techirghiol si ANAT.

Vineri, 15 martie, vor fi prezentate traditiile dobrogene, de catre reprezentantii ansamblului "Nunta Zamfirei" din Eforie Nord, precum si momente artistice oferite de Patronatul "Ion Movila" Eforie - Techirghiol.

Ziua de sambata, 16 martie, va fi dedicata festivalurilor antice. Este vorba de Festivalul Antic Tomis, eveniment ce sa va desfasura in Constanta, in perioada 16-18 august 2013, precum si de Festivalul Antic Callatis, organizat la Mangalia in perioada 12-14 iulie 2013.

15 daci si romani, membri ai Asociatiei de reconstituire istorica Terra Dacica Aeterna, imbracati in costume antice autentice vor promova evenimentele printr-o parada istorica. Delegatia mesagerilor antici va fi condusa de celebra gazda a primei editii a festivalului, Tomiris, Regina Masagetilor.

De asemenea, pe toata durata targului, pe platforma exterioara a Romexpo va fi amplasata una din masinile ce vor participa la Raliul Deltei, al treilea eveniment promovat la Targul de Turism.

Asociatia Litoral - Delta Dunarii va promova, totodata, proiectele cu finantare europeana implementate in parteneriat de Asociatie si membrii sai, precum "Judetul Constanta, o descoperire mereu actuala", "Itinerarii si evenimente inedite in Dobrogea" si "Constanta, primul pas in lunga ta calatorie".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Mazare Ulise targ turism, #targ turism Romania 2013 , #primar Constanta
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
In orice fel de costum s-ar imbraca Mazare, tot a clown arata.
Poza nolticus
nolticus
rank 5