Mazare despre Corlatean: I-am dat o mica palma (VIDEO)

Miercuri, 13 Februarie 2008, ora 12:35
2427 citiri
Mazare despre Corlatean: I-am dat o mica palma (VIDEO)

Seful filialei PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, miercuri, ca apelativul de "fatalau" cu care l-a gratulat pe secretarul PSD Titus Corlatean sunt o "mica palma" pentru o interventie a acestuia in filiala si ca el nu se considera un tip scandalagiu.

"Asta a fost atunci pentru o interventie pe care a facut-o in filiala fara sa aiba drept", a explicat inainte de inceperea sedintei CEX Mazare.

Primarul Constantei a spus ca nu este "un tip scandalagiu" si ca nu se poate spune ca a provocat conflicte de cand e in partid, dar ca asa e firea lui, mai directa.

"A fost o interventie pe care nu trebuia s-o faca si care nu-i statea in atributiuni si atunci i-am dat o mica palma. Ce sa facem? Asa sunt eu", a spus ironic Mazare.

Acesta a mai declarat ca nu are de gand sa paraseasca partidul din cauza acestui incident si a adaugat ca nu stie daca, din cauza acestui conflict, Corlatean are de gand sa demisioneze.

Mazare l-a numit pe secretarul general al partidului, Titus Corlatean, "un fatalau plangacios" dupa ce acesta s-ar fi implicat impotriva excluderii din organizatia judeteana a fostului secretar executiv, Petre Stanca.

Corlatean ar fi trimis o hartie la comisia de etica unde se judeca contestatia lui Stanca, in care se motiva ca fostul secretar executiv nu putea fi exclus pentru ca este membru al Consiliului National.

Stanca este apropiat de conducerea centrala a PSD, de Geoana si Cristian Diaconescu, spre deosebire de primii doi oameni din PSD Constanta, Mazare si Nicusor Constantinescu.

Radu Mazare a declarat saptamana trecuta ca isi mentine apelativul folosit si intr-un ziar local.

"Domnul Corlatean este un fatalau plangacios pentru ca initial era fatalau, dar s-a dus repede sa se planga la BPN. Ar trebui sa se ocupe sa aduca voturi, sa se ocupe de lucruri serioase", a mai spus Mazare care a mai adaugat "poate este un semnal de alarma, un avertisment ca sa aiba niste atitudini mai barbatesti vizavi de Putere".

Fostul secretar executiv al PSD Constanta, Petre Stanca, a fost exclus recent din partid, decizie pe care acesta o considera nestatutara si pe care a contestat-o asteptand hotararea comisiei de arbitraj.

In ultima sedinta de Consiliu Judetean Constanta, el si-a pierdut si functia de consilier judetean si cea de vicepresedinte al CJC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Mazare, #apelative, #corlatean, #mica palma , #PSD