Mazare, despre scandalul prostituatelor de lux: Se stie ca sunt gagicar

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 17:17
7185 citiri
Mazare, despre scandalul prostituatelor de lux: Se stie ca sunt gagicar

Dupa aparitia numelul "Mazare" intr-una din stenogramele din dosarul "prostituatelor de lux", primarul Constantei, Radu Mazare, s-a vazut nevoit sa comenteze acest lucru. "Se stie ca sunt gagicar, ca sunt platitor nu se stie", a declarat el joi, la inceputul sedintei de Consiliu Local.

In dosarul in care vicepresedintele PSD Robert Negoita este citat ca martor si din care in ultimele doua zile au aparut in presa fragmente importante, apare si numele "Mazare", in legatura cu o tanara din Constanta care ar fi fost parasita de acesta. Din stenograma nu reiese insa foarte clar daca este vorba despre primarul Constantei, despre fratele sau ori despre o alta persoana care poarta acest nume.

Fratii Negoita si alte nume sonore, pe lista clientilor unei retele de prostituate de lux (Video)

Radu Mazare a explicat, joi, ca nu stie daca s-a intalnit vreodata cu vreuna din fetele de la agentia implicata in respectivul scandal sexual, dar a precizat ca ii plac femeile si nu a ascuns niciodata acest lucru.

"Nu le iau posete de mii de euro. Este adevarat ca merg in vacante, este adevarat ca atunci cand merg la restaurant doar nu o sa impart nemteste, dar niciodata nu am platit o femeie. Se stie ca sunt gagicar, ca sunt platitor nu se stie. Si decat sa ma prindeti cu vreun barbat....", a afirmat Mazare, citat de Mediafax.

"Sa ne intelegem, eu iubesc femeile, imi plac femeile, nu m-am ascuns niciodata, n-am pozat niciodata in ala sobru, casatorit, insurat, care stau sa plimb caruciorul. N-am plimbat caruciorul, nu vreau sa-l plimb, n-am nimic cu cei care fac lucrul asta, asa inteleg ei viata. Eu sunt ca Berlusconi, iubesc femeile si nu ma ascund", a adaugat Radu Mazare.

Fratii Robert si Ionut Negoita, Adrian Enache dar si Nicu Banicioiu apar intr-un dosar care se afla pe rol la Tribunalul Ialomita si in care patru barbati sunt cercetati pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-ar fi plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele.

Stenograme sexuale: Minore intermediate pentru Robert Negoita

Scandalul prostituatelor de lux - vezi cum se disculpa cei acuzati

Intr-una dintre stenograme, ultima redata de procurori in rechizitoriu, unul dintre cei anchetati ii propune lui Negoita un plan pentru a "atrage" cateva "fete noi, foarte bune" dintr-un "lot" de tinere "de paisprezece-cincisprezece ani. Discutiile lui Negoita sunt, majoritatea, purtate in vara anului 2008.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: Ziare.com