Mazare, despre "tiganeala" din PSD: Geoana ar trebui sa se retraga

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 18:10
1851 citiri
Mazare, despre "tiganeala" din PSD: Geoana ar trebui sa se retraga
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, marti, ca scandalul din PSD legat de Mircea Geoana este "o tiganeala" care nu face bine partidului si ca, in opinia sa, fostul lider al partidului ar trebui sa faca un pas inapoi.

"N-am urmarit indeaproape sa vad ce se intampla, dar se intampla niste lucruri acolo care nu sunt normale, care nu-mi plac. Nu stiu, sunt niste tiganeli care n-ar trebui sa existe, din partea lui Geoana, a conducerii, ca a depus cerere, ca n-a depus cerere, ca ala a vorbit in numele partidului, ca n-a vorbit, o tiganeala romaneasca despre care nici nu-mi face placere sa vorbesc", a spus primarul

In opinia lui Mazare, solutia ar fi ca Geoana sa faca un pas inapoi. "Este bine sa nu mai fie tiganie, acest circ. Eu prefer sa plece Geoana, ca Geoana a mai fost o data sef si am vazut ce rezultate a dat. Daca si astia o sa dea rezultate la fel ca Geoana si astia trebuie sa ia drumul lui Geoana, ca sunt la conducerea partidului", a declarat Mazare.

Primarul Constantei a comentat si eventuala numire a lui Titus Corlatean in functia de presedinte al Senatului, in locul lui Geoana. "As fi vazut pe cineva mai bataios sau mai reprezentativ acolo, nu am stat sa ma gandesc la asta... Nu am fost consultat referitor la Corlatean, mi se pare o propunere nici prea prea, nici foarte foarte", a spus seful PSD Constanta.

Declaratiile lui Mazare au fost facute dupa sedinta de Consiliu Local, care a avut loc marti. Cu aceeasi ocazie, primarul a comentat si recentul pictorial al Elenei Udrea.

"As poza cu Udrea daca ar mai slabi, ca am vazut intr-un ziar erau niste fotografii din making-off puse langa fotografia de pe coperta. Fotografia din making-off era putin mai asa, fotografia de pe coperta era putin mai asa, din photoshop. Daca se face si pe viu asa cum e in coperta, as poza", a declarat acesta.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a transmis marti ca PSD va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului cu Titus Corlatean, dar nu va da curs unei revocari a lui Geoana care ar duce la pierderea functiei de catre PSD.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#Mazare tiganeala PSD, #Mazare Geoana PSD Senat , #PSD