Mazare explica de ce a preferat Playboy in locul Consiliului National al PSD (Video)

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 14:51
3126 citiri
Mazare explica de ce a preferat Playboy in locul Consiliului National al PSD (Video)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a explicat la CN al PSD ca a lipsit de la lucrarile din ultimele doua zile deoarece a avut programata o sedinta de fotografie pentru Playboy pe care nu o putea refuza, insa sustine ca oamenii il voteaza pentru ca isi face treaba bine, nu pentru pictoriale.

"Vreau sa imi cer iertare ca nu am putut sa particip ieri si alaltaieri la lucrari, dar aveam programata o sedinta de fotografie pentru Playboy. Nu stiu cati barbati de aici ar fi renuntat la niste fotografii cu patru tinere domnisoare superbe, aranjate, pregatite, pentru sedinta de partid. Eu n-am putut sa renunt", a spus Mazare, prezent sambata la lucrarile CN al PSD.

Social-democratul s-a legat de interventiile antevorbitorilor sai referitoare la statul social, dand cateva exemple pentru care Constanta este "un oras social". "O sa va vorbesc despre oameni, nu despre cifre. Constanta are 320.000 de oameni. 50.000 dintre acestia de 11 ani primesc pachete si ajutoare de mancare de la primarie", a spus Mazare, dand mai multe exemple de ajutoare sociale pe care le-a oferit constantenilor.

Mai mult, Mazare spune ca a reusit sa construiasca un cartier de locuinte pentru tineri, unde s-au mutat 3.000 de persoane. "Au platit jumatate din pretul pietei, n-a contat criza", a spus primarul, precizand ca astfel de programe pot fi desfasurate in toata Romania, in pofida dificultatilor economice. Mazare s-a mai mandrit ca acest cartier este denumit in Constanta "La blocurile lui Mazare".

Radu Mazare s-a relaxat in Madagascar, de Revelion pleaca in Venezuela

"Asta inseamna un oras social. Pentru asta ma voteaza lumea in Constanta, nu pentru pictoriale. Daca iti faci treaba, poti sa faci ce vrei, sa fii cat de natural vrei. Nu intereseaza pe nimeni. Important este sa-ti faci treaba bine", a conchis primarul.

Liderul PSD Constanta Radu Mazare a povestit vineri, la Realitatea Tv, ca a participat la realizarea unui pictorial pentru Playboy, alaturi de patru fete, aceasta actiune fiind programata inainte de stabilirea sedintei Consiliului National al PSD, acesta fiind motivul pentru care nu a putut fi prezent la Palatul Parlamentului, alaturi de colegii sai social-democrati.

El a mai precizat ca este primul barbat roman care face un pictorial pentru aceasta revista.

Liderul PSD Constanta este cunoscut pentru aparitiile sale publice, atat la evenimente mondene, dar si in pictoriale pentru diverse reviste.

Citeste si:
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Premierul Nicolae Ciucă va avea duminică, 5 decembrie, o întâlnire cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a decide măsurile care se impun în urma confirmării primelor cazuri de...
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...