Mazare: Tara asta merge in cap

Joi, 04 Februarie 2010, ora 12:18
4272 citiri
Mazare: Tara asta merge in cap
Foto: Antena 3

Imbracat intr-un sacou rosu ca sangele, Radu Mazare si-a facut aparitia la Consiliul National al PSD de joi in stilu-i caracteristic. El le-a spus jurnalistilor ca nu s-a decis daca va candida la presedintia PSD.

"Tara asta merge in cap, asta e clar. Si trebuie cineva sa o ia si sa o puna pe drumul cel bun. Este cu sange cel care poate sa faca lucrul asta. Mie nu mi-e frica si stiti asta", a declarat Radu Mazare.

Intrebat de jurnalisti de ce nu si-a pus bereta rosie, primarul orasului Constanta a replicat: "Nu am bereta rosie pentru ca nu m-am hotarat inca. Daca ma vedeti cu patru soldati-soldate in spate, la tribuna, inseamna ca m-am hotarat". Acesta si-a explicat alegerea vestimentara - sacoul rosu cu insertii aurii - astfel: "Haina mea e rosie de la inima".

"Mi s-a propus de multe ori sa candidez. Ma mai gandesc si la asta. Pot sa stii daca nu ma imbrac militar si candidez?", a spus acesta, la finalul unei conferinte de presa. "PSD are nevoie de un lider cu sange, ca mine, spre exemplu", declarat Radu Mazare, luni.

Mazare a lasat sa se inteleaga ca are sanse de a obtine postul: "Nu excludeti nici posibilitatea asta. Dar imi pun basca rosie, aia din campanie. S-ar putea sa fie o surpriza, de obicei eu cand candidez si adun voturi".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Radu Mazare Consiliu National PSD, #Radu Mazare candidatura PSD, #Radu Mazare bereta rosie , #PSD
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Daca "Tara asta merge in cap" atunci Mazare, tu ESTI cazut in cap! Iar daca chiar tara merge in cap, merge datorita VOUA, LICHELELOR COMUNISTE, HOTILOR si SMENARILOR PZD-isti!