Mazare: Un ministru cu jeep a intrat in viteza pe trotuar. I-am promis lui Ponta ca nu spun nume (Video)

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 21:03
9752 citiri
Mazare: Un ministru cu jeep a intrat in viteza pe trotuar. I-am promis lui Ponta ca nu spun nume (Video)
Foto: cugetliber.ro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a povestit, vineri, la Scoala de Vara a TSD de la Constanta, cum joi seara un ministru cu jeep alb a intrat in viteza cu masina pe trotuar, in fata unui club din Mamaia, el precizand ca i-a promis lui Victor Ponta ca nu va spune despre cine este vorba.

Radu Mazare a spus in fata celor cateva sute de tineri prezenti in Teatrul de Vara Soveja din Constanta ca este foarte important sa nu uite de unde au plecat si sa ii respecte pe oameni.

"E greu si la inceput sa castigi alegerile atunci cand promiti. Dar este si mai greu sa treaca un mandat, al doilea, al patrulea si lumea sa aiba aceeasi simpatie si aceeasi incredere", a spus primarul Constantei.

El le-a povestit tinerilor social-democrati despre un ministru care joi seara a intrat cu masina pe trotuar, in fata unui club din Mamaia.

"Aseara, cand am fost la club in Mamaia, la un moment dat, pe faleza nou facuta cu bani europeni, intra pe trotuar, in viteza mare, un jeep. Eu, care-mi petrec viata si pe la cluburi, m-am uitat siderat: 'Cine vine pe trotuar, printre oameni?'. Soferul deschide usa si coboara un domn ministru si intra in club. Macar daca era vreun smecher, cu vreo zece gagici. Dar era singur.

Il chem pe gardianul care pazea acolo, ala a venit si ii tremurau genunchii: 'Sefu, ala a venit si era sa dea peste mine cu masina. M-am bagat in fata, dar n-am putut...' 'Bine, ma', ii spun. Pleaca ministrul. Vine acelasi jeep alb, urca domnul ministru si pleaca pe contrasens. Sunteti tineri, vreti sa faceti politica, toti vreti sa ajungeti undeva. Sa dea Dumnezeu! Dar sa nu uitati niciodata de unde ati plecat si sa respectati oamenii. Indiferent de pozitia in care esti, comporta-te normal si natural cu oamenii si fii tu primul care sa respecti regulile", a declarat Radu Mazare, care nu a vrut sa faca public numele ministrului.

"Nu am sa va spun nume. I-am si promis lui Victor (Ponta, n.red.) ca nu am sa spun nume", a spus Mazare.

Intrebat, la randul sau, despre ce ministru este vorba sau ce ministru are jeep alb, premierul Victor Ponta, prezent si el la Scoala de Vara a TSD, a spus ca nu stie.

"Dupa cum va puteti imagina, eu aseara nu am fost in club. O sa vad daca domnul Mazare a vorbit serios sau a vrut sa faca o metafora. (...) Din cate stiu eu, si o sa verific, niciunul (ministru, n.red.) nu are jeep alb. Toti au Duster. Pentru ca daca eu am Duster si ei trebuie sa aiba Duster", a declarat Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mazare ministru jeep trotuar, #Mazare ministru masina trotuar, #Mazare ministru Ponta jeep , #PSD