Radu Mazare candideaza la presedintia PSD

Luni, 15 Februarie 2010, ora 12:02
6190 citiri
Radu Mazare candideaza la presedintia PSD
Foto: Arhiva

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a hotarat sa candideze la presedintia PSD la Congresul de sambata, 20 februarie.

Anuntul neoficial a fost facut de presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, cu putin timp inainte de sedinta Comitetului Executiv de luni, care a mai precizat ca Mazare isi va anunta public candidatura imediat ce se va intoarce din Brazilia, unde participa la Carnavalul de la Rio.

"Eu votez cu Radu Mazare. Si-a facut dosarul si urmeaza sa il depunem. El va candida singur, fara liste", a declarat Nicusor Constantinescu.

Acesta a mai spus ca a fost delegat de primarul Mazare la sedinta CExN pentru a-i depune acestuia dosarul de candidatura.

Radu Mazare anuntase inca de pe 5 februarie ca se va gandi in Brazilia daca va candida la presedintia partidului.

"Nu au putut sa mute cei din Brazilia carnavalul avand in vedere ca este Congresul PSD. Este timp sa-mi depun candidatura. Chestiunile tehnice nu le-am discutat, o sa-mi las toate actele si daca ma hotarasc dau un telefon si le depun", spunea Mazare, dupa sedinta de Consiliu Local.

Intrebat pe cine ar vedea la sefia PSD, Mazare a raspuns ca el ar fi o solutie buna.

"In Brazilia voi avea timp sa ma gandesc", a mai mentionat liderul PSD Constanta.

La alegerile pentru conducerea PSD si-au mai anuntat pana acum cadidatura Adrian Nastase, Mircea Geoana, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu si Andrei Alexandru.

Citește și:
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 5 februarie, că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ruseşti pentru că toţi marii importatori de pe...
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
Fostul preşedinte al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a murit, după o lungă boală, la Spitalul American din Dubai, potrivit unui comunicat al armatei pakistaneze. Într-o...
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
Cum se face ca numai inginerul Ursu a fost arestat,torturat bestial si omorat in puscarie din ordinul securitatii comuniste si imediat dupa "marea imbulzeala"mediatizat si musamalizat ?!