Radu Mazare, la un pas de a fi arestat pentru ca era anti-PSD

Marti, 29 Decembrie 2009, ora 09:16
7631 citiri
Radu Mazare, la un pas de a fi arestat pentru ca era anti-PSD

Edilul Constantei, Radu Mazare, marturiseste ca la Revolutia in 1989 a fost cu arma in mana, isi aminteste doar prima data cand a facut amor, nu prima dragoste, a fugit cateva luni de acasa in clasa a XII-a si a fost arestat.

Radu Mazare a declarat spiritul de revolutionar i-a adus necazuri in studentie, cand a stat in arest pentru ca si-a lasat o suvita de par, Gandul. .

"In perioada comunista, daca nu intrai la facultate, automat te trimiteau sa muncesti intr-o fabrica. Ar fi insemnat un dezastru pentru o familie ca a mea de intelectuali ca fiul lor sa nu reuseasca sa intre la facultate. Si eu, cu o luna inainte de examenele de bacalaureat, am fugit de acasa la o fata studenta in anul patru la ASE. M-am mutat la ea cu bagaje, cu haine, cu tot. Va dati seama, mama, care a fost sefa de promotie, era distrusa...", a precizat acesta.

S-a intors chiar inainte de examene si a fost admis la Marina Civila, in Constanta dupa ce tatal lui i-a spus ca singura lui sansa pe lumea e sa calatoresti, sa vezi, si ca n-are decat doua optiuni: fie sa se faca comunist, fie sa se faca marinar.

"Fiind o realitate comunista foarte dura peste care era suprapusa realitatea din armata, unde incasai o sumedenie de umilinte, neputand sa-ti afirmi personalitatea, imi gasisem refugiul catre aceasta latura artistica. In toata perioada asta de studentie la armata am citit foarte mult. Luam cartile de filosofie in mana si citeam inclusiv Kant si Schopenhauer. Cochetam si cu literatura. Am scris atunci scurte nuvelase si povestioare, pe care nu le-am aratat nimanui", a mai mentionat social democratul.

Radu Mazare a mai spus ca de cand munceste nu a avut sefi si a cunoscut un mare succes ca jurnalist. Insa in '96, ascensiunea fulminanta a jurnalistului Mazare a fost curmata de faptul ca scria impotriva PSD-ului.

"Trebuiau sa vina sa ma bage in inchisoare. Iliescu imi trimisese vorba prin comandantul marinei ca vrea sa ma gratieze, daca-mi cer scuze. Am zis: Nu. Eu cred in ce-am scris si ma duc la puscarie. Ca sa nu ma salte, m-am ascuns in Costinesti unde era maximum de aglomeratie ca era luna august, si am stat trei zile numai prin discoteci si prin locurile cele mai aglomerate, pana cand mi-am inscris candidatura sa intru deputat", a mai precizat acesta.

Radu Mazare recunoaste ca nu ii place sa stea la birou, dar asta nu inseamna ca nu munceste. "De multe ori noaptea, cand bat cartierele, fie ca ma duc sa conduc o fata, fie sa o iau, mai vad si nereguli si indiferent cat e ora, sun viceprimarii si directorii de la primarie sa le remedieze", recunoaste edilul Constantei.

Ajuns la maturitate, Radu Mazare e dependent de Brazilia, pe care o considera "un paradis", si de tabieturile lui: "Viata mea e legata de sport, de fete, de treaba de la primarie, mai putin de mese lungi, de bautura si de discutii politice interminabile. Nu-mi plac fetele sobolan, care traiesc numai noaptea.

Nu-mi place sa stau intr-un club pana la sase dimineata si a doua zi sa dorm. Ador soarele, lumina, nisipul, plaja, apa, viata. Daca cineva mi-ar spune sa merg la Bucuresti ca sa preiau functia de prim-ministru, n-as face-o. Din cauza apei si a orasului. In Bucuresti vin dimineata si plec seara. N-as mai putea de multa vreme sa traiesc undeva sa nu am apa langa mine".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Radu Mazare participa revolutie, #dependent Brazilia iubeste fetele , #PSD
Comentarii
Poza UN_TARANIST
UN_TARANIST
rank 5
Iata unul ce a ales intre a fi marinar sau comunist! Cunosc un alt marinel care le-a ales pe amandoua! Ce mai, oameni de calitate buna are Constanta?!