Radu Mazare nu participa la emisiuni electorale

Joi, 08 Mai 2008, ora 14:56
1221 citiri
Radu Mazare nu participa la emisiuni electorale

Primarul Constantei, Radu Mazare, care candideaza la alegerile locale pentru un nou mandat din partea PSD, a anuntat, joi, ca pe timpul campaniei electorale nu va mai participa la nicio dezbatere cu contracandidatii sai, informeaza NewsIn.

"Am decis ca pe perioada campaniei electorale sa nu mai apar in nicio confruntare cu contracandidatii mei, avand in vedere ca acestia nu sunt dispusi sa poarte o discutie bazata pe argumente si singura lor modalitate de face campanie e acea de a racni, jigni si profera injurii", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Radu Mazare.

El a dat un singur exemplu care l-a determinat sa ia o astfel de decizie, in urma unei emisiuni televizate cand candidatul PD-L pentru primaria Constanta l-a acuzat ca nu a avut niciun aport pentru construirea de locuinte, inclusive prin ANL.

"Pana sa fie sistata de Guvernul Liberal si pedist alocarea de fonduri, Primaria a facut 545 de locuinte si a finantat cu peste un milion de euro infrastructura pentru aceste locuinte", a mai spus Mazare, care a prezentat documentele oficiale pentru aceste afirmatii.

Radu Mazare a venit si cu o replica la adresa contracandidatului de la PNL.

"Cel de-al contracandidat, domnul cu elefantul, spunea ca Primaria a retras cele doua hectare de la Baba Novac pe care vom construi locuinte pentru tineri. Eu i-am zis ca retragerea s-a facut in decembrie 2007, intrucat ANL nu a finantat constructia niciunei locuinte. La fel si pentru terenul din Palazu Mare, ANL ne-a comunicat ca terenul trebuie retransmis autoritatii locale ca urmare a lipsei de fonduri", a afirmat Mazare.

"Daca discutam intr-o emisiune cu argumente, le prezentam. Daca racnim si mintim, nu ne prezentam. Unii au treaba la primarie nu pot sa stau intr-o asemenea cocina", a mai spus Mazare.

Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Aproximativ 1,8 milioane de cetăţeni din Macedonia de Nord sunt aşteptaţi miercuri la vot pentru a alege viitorul preşedinte al ţării, transmit AFP şi DPA. Secţiile de votare s-au...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Radu Mazare, #alegeri, #emisiune, #tv , #PSD