Radu Mazare se retrage si il sustine pe Victor Ponta (Video)

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 13:38
5292 citiri
Radu Mazare se retrage si il sustine pe Victor Ponta (Video)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat de la tribuna Congresului PSD ca se retrage din cursa pentru sefia partidului si il sustine pe Victor Ponta.

"Cel care imi este cel mai apropiat si este din generatia mea este Victor Ponta. Si mai cred ca Victor are sange in el. Si, daca am gasit un baiat care are sange, eu vreau sa il las pe el si sa il sprijin pe el(...) Va rog ca toti cei care ati fi dorit sa ma votati pe mine, votati-l pe Victor", a spus Mazare in aplauzele delegatilor.

Primarul Constantei si-a inceput discursul explicand ca este imbracat in uniforma militara pentru ca se afla "intr-un razboi cu politia politica pe care a instaurat-o Basescu in Romania. Sunt in razboi si va reprezint pe toti cei care sunt haituiti, urmariti, pe toti cei carora va e frica sa vorbiti la telefon ca sa nu fiti interceptati de dulaii lui Basescu".

"Avem un prim-ministru marioneta, un papitoi pe care il joaca de la Cotroceni, avem ministri care sunt buni la toate, si la sanatate, si la turism, si la administratie, de aia nu merge tara", a mai spus Mazare explicand ca tara se duce de rapa in timp ce in PSD liderii se cearta pe functii.

El l-a atacat pe actualul lider al partidului, Mircea Geoana, spunand ca "in politica e ca in fotbal, se joaca pe goluri" si ca "trebuie sa ramana in cursa si sa joace in liga superioara cel care a castigat".

"E o chestiune reala, de obraz, ca atunci cand ai avut o sustinere atat de mare (...) si ai pierdut, e corect si onorabil sa te retragi si sa lasi locul altora. Din pacate, domnul Geoana nu a reusit sa o faca. Eu am simtit un pumn in plex atunci cand am auzit, in noaptea aceea, ca a fost sa se relaxeze si am simtit ca vom pierde alegerile. Imi pare rau, pentru ca am trudit cu totii si am crezut ca vom putea sa castigam noi", a mai explicat Mazare de ce nu il sustine pe actualul presedinte.

Retragerea lui Radu Mazare a fost aplaudata de o parte dintre delegatii la Congres. O alta parte insa a inceput sa scandeze "Geoana Presedinte!", dar vocile sustinatorilor actualului lider PSD au fost acoperite rapid de un fond muzical care preceda discursul urmatorului candidat la sefia PSD, Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Radu Mazare retrage COngres, #Mazare candidatura Congres, #Mazare sustinere Ponta , #PSD