Radu Mazare se retrage si il sustine pe Victor Ponta (Video)

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 13:38
4992 citiri
Radu Mazare se retrage si il sustine pe Victor Ponta (Video)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat de la tribuna Congresului PSD ca se retrage din cursa pentru sefia partidului si il sustine pe Victor Ponta.

"Cel care imi este cel mai apropiat si este din generatia mea este Victor Ponta. Si mai cred ca Victor are sange in el. Si, daca am gasit un baiat care are sange, eu vreau sa il las pe el si sa il sprijin pe el(...) Va rog ca toti cei care ati fi dorit sa ma votati pe mine, votati-l pe Victor", a spus Mazare in aplauzele delegatilor.

Primarul Constantei si-a inceput discursul explicand ca este imbracat in uniforma militara pentru ca se afla "intr-un razboi cu politia politica pe care a instaurat-o Basescu in Romania. Sunt in razboi si va reprezint pe toti cei care sunt haituiti, urmariti, pe toti cei carora va e frica sa vorbiti la telefon ca sa nu fiti interceptati de dulaii lui Basescu".

"Avem un prim-ministru marioneta, un papitoi pe care il joaca de la Cotroceni, avem ministri care sunt buni la toate, si la sanatate, si la turism, si la administratie, de aia nu merge tara", a mai spus Mazare explicand ca tara se duce de rapa in timp ce in PSD liderii se cearta pe functii.

El l-a atacat pe actualul lider al partidului, Mircea Geoana, spunand ca "in politica e ca in fotbal, se joaca pe goluri" si ca "trebuie sa ramana in cursa si sa joace in liga superioara cel care a castigat".

"E o chestiune reala, de obraz, ca atunci cand ai avut o sustinere atat de mare (...) si ai pierdut, e corect si onorabil sa te retragi si sa lasi locul altora. Din pacate, domnul Geoana nu a reusit sa o faca. Eu am simtit un pumn in plex atunci cand am auzit, in noaptea aceea, ca a fost sa se relaxeze si am simtit ca vom pierde alegerile. Imi pare rau, pentru ca am trudit cu totii si am crezut ca vom putea sa castigam noi", a mai explicat Mazare de ce nu il sustine pe actualul presedinte.

Retragerea lui Radu Mazare a fost aplaudata de o parte dintre delegatii la Congres. O alta parte insa a inceput sa scandeze "Geoana Presedinte!", dar vocile sustinatorilor actualului lider PSD au fost acoperite rapid de un fond muzical care preceda discursul urmatorului candidat la sefia PSD, Victor Ponta.

Citeste si:
Nicușor Dan acuzat că nu a solicitat subvenționarea gigacaloriei pentru București. Ministrul Finanțelor: ”Face meciuri, ping-pong pe Facebook”
Nicușor Dan acuzat că nu a solicitat subvenționarea gigacaloriei pentru București. Ministrul Finanțelor: ”Face meciuri, ping-pong pe Facebook”
Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat, marţi seară, 30 noiembrie, că nu a făcut nicio solicitare din partea primarului general Nicușor Dan privind subvenţia la gigacalorie....
Reacția PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind eliminarea cotei unice: ”Am arunca mediul de afaceri în aer”
Reacția PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind eliminarea cotei unice: ”Am arunca mediul de afaceri în aer”
Deputatul liberal Cristian Băcanu a transmis marți, 30 noiembrie, că eliminarea cotei unice de impozitare este imposibilă cât timp PNL este la guvernare. Măsura ar încuraja munca la negru...